Pink preoteo Cecu TV Prvoj: Intervju na ružičastoj

Veliki preokret

Pink preoteo Cecu TV Prvoj: Intervju na ružičastoj

Stars -
Pevačica će ekskluzivni intervju dati Pinku, a ne TV Prva, kako je prvobitno planirala

Preleteće.Svetlana Ražnatović, po svoj prilici, neće dati ekskluzivni intervju televiziji Prva, kako je najavljivano, već Pinku. Do promene plana došlo je pred sam početak njene evropske turneje.- Ceca i čelnici Prve nisu uspeli da se dogovore o svim detaljima, pa je ona odlučila da svoju ispovest iznese pred gledaocima Pinka. Željko Mitrović je prihvatio sve njene uslove, a biće snimljena specijalna emisija u kojoj će ona ispričati nepoznate detalje iz života i otkriti mnoge tajne o sebi, braku sa Arkanom, onome što je prethodilo kućnom zatvoru... Baš sve. Kao uvertiru u priču, Pink će tokom sedmice emitovati njen koncert iz Frankfurta, kojim je u subotu započela turneju - otkriva naš sagovornik blizak pevačici.Tragom ove informacije pozvali smo pres službu TV Prva.- Nećemo da ulazimo u spekulacije i nagađanja. Nikad se time nismo bavili, pa nećemo ni ovaj put - rečeno nam je u toj televiziji.Ni u „ružičaste televizije“ nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju navode našeg sagovornika:- Ceca i „Miligram“ uvek su bili veliki prijatelji Pinka, i to ništa ne može da promeni. Smatramo da naša saradnja nikad nije ni prekidana.

Vujadin s Cecom u FrankfurtuMladi srpski fudbaler Vujadin Savić ni po koju cenu nije želeo da propusti koncert Svetlane Ražnatović u Frankfurtu. Vujadin, koji kao pozajmljeni igrač nastupa za Dinamo iz Drezdena, bukvalno je odmah posle treninga u subotu seo na avion i zapalio na prvi Cecin koncert posle kućnog zatvora. Zaboravio je i na poraz koji je njegov tim pretrpeo dan ranije u „cvajti“ od Minhena 1860 (0:1).Ma, ništa mu nije bilo važno. Bitno je bilo samo da stigne na vreme. A Drezden je od Frankfurta udaljen tačno 372 kilometra, a ta udaljenost za avion nije ništa. Pitanje je samo da li Savićev trener Ralf Loze zna za ovo. Možda ga je i pustio, ali svakako je i dalje ljut zbog poraza na domaćem terenu.„Trening, masaža i pravac Frankfurt“, napisao je na svom Tviter profilu muž glumice Mirke Vasiljević.(P. G.)

Ponovo u minićuPoslednji Cecin koncert bio je u decembru 2010. godine. Prošle godine je otišla na odsluženje osmomesečne kazne kućnog zatvora. I tek preksinoć je ponovo zapevala.Uz kašnjenje od skoro sat, izašla je pred publiku u frankfurtskoj Union hali i zapevala „Rasulo“ s poslednjeg albuma „Ljubav živi“. Prve taktove njenog novog hita dočekali su vrisci oduševljene publike, koju je prijatno iznenadila i pojavljivanjem u crnoj mini-haljini, prvi put posle desetak godina. A tokom nastupa presvukla se i u crvenu dugu haljinu.Nizale su se popularne numere, od „Beograda“ preko „Idi dok si mlad“, sve do „Zaboravi“... A fanovi su sve vreme horski pevali s njom.Već idućeg vikenda Cecu očekuju dva koncerta u ljubljanskoj hali Gospodarsko rastavišče, za koje su karte rasprodate.JK ismevala CecuTo se zove turneja?!„Smešno je šta sve novinari nazivaju koncertnom turnejom! Ako je po njihovom, ja sam onda na neprestanoj turneji već 17 godina!“Ovo je Jelena Karleuša juče napisala na Tviteru, direktno aludirajući na Svetlanu Ražnatović i početak njene evropske turneje preksinoćnjim koncertom u Frankfurtu.Potom je JK ubacila još jedan tvit:„Manitu, daj mi snage da konačno završim ovaj najbolji album, odradim naj koncert i turneju, izjavim saučešće estradi, i obećavam - popiću mleko.“(I. C.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja