LUKAS I MIRKOVIĆ: Do juče se žestoko svađali i vređali, a danas se vole!
Foto: Nebojša Mandić

Palo pomirenje, ali i dalje se sudski gone

LUKAS I MIRKOVIĆ: Do juče se žestoko svađali i vređali, a danas se vole!

Stars -
Iako su Lukas i Mirković razgovarali o svojim nesuglasicama, menadžer ne namerava da bivšem pulenu oprosti dug od 285.000 evra

Saša Mirković i Aca Lukas jedno drugom su posle skoro godinu dana svađe pružili ruku pomirenja, ali sudski postupak koji je pokrenuo pevačev bivši menadžer i dalje stoji.Dugovi moraju da se vrate i njih predsednik Skupštine Opštine Zaječar ne namerava da oprosti svom nekadašnjem pulenu. Podsetimo, čak 285.000 evra Mirković potražuje od Lukasa, zbog čega su sudski izvršitelji folkeru pre nekoliko meseci plenili imovinu.Bez komentaraNa tajnom sastanku u ponedeljak, u jednom restoranu u blizini Partizanovog stadiona, bivši saradnici su razgovarali o svojim nesuglasicama i svemu onom što se dogodilo za proteklih osam meseci, otkako su prestali da rade zajedno.

Da je sastanak prošao mirno i da je palo pomirenje, svedoče ekskluzivne fotografije koje je Kurir juče objavio, na kojima se vidi kako se Lukas i Mirković rukuju i ljube posle tajnog susreta.Glavni akteri ove priče bili su iznenađeni što smo otkrili da su se sastali, ali nisu bili voljni da govore o pomirenju.

- Nemam komentar. U Kladovu sam - poručio nam je predsednik Skupštine Opštine Zaječar.Ništa rečitiji od Mirkovića nije bio ni popularni folker:- Molim vas, u gužvi sam, nemam vremena za razgovor.Pokorili MarakanuPodsećanja radi, Lukas i Saša Mirković dugo su sarađivali. Zajedno su uradili nekoliko koncerata u Areni, a vrhunac je bio spektakl na Marakani u junu 2013. godine. Nekoliko meseci kasnije prekinuli su saradnju, a ubrzo je i sav prljav veš iznet u javnost. Tada je puklo još jedno estradno prijateljstvo.

Sonja blati Acinog bivšeg menadžera LUKASU ŽENA ODREĐUJE S KIM ĆE DA RADIŽena Ace Lukasa Sonja tvrdi da do ponovne saradnje između njenog muža i njegovog bivšeg menadžera neće doći. Ona je iznela niz uvreda na Mirkovićev račun.- Od te debele gnjide moj Aca ne može da živi. Može samo da sanja da će se pomiriti s mojim mužem. Mnogo je glup, pokvaren i zao. Lukas je takav da će uvek sesti da razgovara, ko god to bio. Izgleda da je Mirković zaljubljen u njega kada ga stalno proganja da se pomire - priča Sonja, a na naše pitanje da li će Lukas eventualno vratiti Mirkoviću dug ako ponovo budu sarađivali, odgovorila je:- On mom suprugu nudi vansudsko poravnanje. Aca i dalje radi bez njega, a mi živimo mnogo bolje nego dok su sarađivali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track