ZAUVEK POD KOŽOM: Keba istetovirao ime bivše supruge na ruci!
Foto: Instagram

Na događaj došli držeći se za ruke

ZAUVEK POD KOŽOM: Keba istetovirao ime bivše supruge na ruci!

Stars -
Budući da se Breni svidelo kako je na Kebinoj ruci ispisano Oljino ime, ona je hemijskom olovkom na istom mestu na svojoj šaci napisala ime njenog supruga Bobe

Dragan Kojić Keba istetovirao je ime bivše supruge Olje na šaci desne ruke.

Iako je već poznato da se Keba razveo od svoje supruge Olje, pevač je izgleda i dalje mnogo voli, te je istetovirao njeno ime na ruci. Keba je viđen kako na svadbu svog kolege Željka Joksimovića dolazi držeći se za ruku sa suprugom Oljom, što pokazuje da se oni i dalje vole, iako na papiru više nisu u braku.Dok je bio na svadbenom slavlju Joksimovića, Keba se pohvalio svojoj koleginici Lepoj Breni novom tetovažom, a ona je bila oduševljena.

Fotografiju je na Instagram nalog postavio njegov sin Igor.

Budući da se Breni svidelo kako je na Kebinoj ruci ispisano Oljino ime, ona je hemijskom olovkom na istom mestu na svojoj šaci napisala ime njenog supruga Bobe. Tako iscrtani, Keba i Brena su se fotografisali i sliku postavili na društvene mreže.Podsećanja radi, Dragan Kojić se 2013. godine razveo od svoje supruge Olje, a kako su mediji pisali, to je učinio kako bi izbegao plaćanje duga na ime alimentacije od 100.000 evra, koju godinama nije plaćao vanbračnoj ćerki Ini. Naime, on je tada na sudu ispričao da nema od čega da isplati dug jer nema nijednu nekretninu.

"U vreme donošenja prethodne odluke, živeo sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i ćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013, ja sam se razveo. Sada živim u kući od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam. U vreme donošenja prethodne odluke, kuća u kojoj sam živeo bila je vlasništvo Olge Kojić", izjavio je tada Keba na sudu.

http://www.youtube.com/watch?v=Wnz6AOyLhto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track