Petar Božović: Oženio sam se bez muzike
Foto: Printskrin

Veselje je u njima

Petar Božović: Oženio sam se bez muzike

Stars -
Petar Božović je presrećan zbog toga što je 13. septembra stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom devojkom Snežanom

Petar Božović (69) osmu deceniju života provodi kao da mu je dvadeset godina. Oženio se i ne krije radost zbog toga. Kako kaže, dugo je razmišljao da li da se ženi drugi put, doneo je odluku i misli da je „završio“ ljudski.

"Doktor za ljubavne probleme“, kako su ga prozvali posle uloge u filmu „Čekaj me, ja sigurno neću doći“, nekada je delio savete ranjenima od ljubavi, a sada s radošću opisuje kako se život promeni kada čovek nosi burmu.

"Vodio sam se ljubavlju, najlepšim osećanjem na svetu. Otkako sam u braku, drugačije gledam na okolinu. Osećam da me brak činim boljim i prema sebi i prema drugima", kaže Božović. Drugi brakPrva žena Petra Božovića je bila glumica Marina Koljubajeva, s kojom ima sina Draška. Naslednik je glumcu podario unuku Anđeliju (7).

Glumac se odlučio da sudbonosno „da“ izgovori samo u krugu porodice i kumova. Osim što je osećao da nije prikladno da pravi velike žurke na koje će pozvati kolege, prijatelje i mnogobrojnu rodbinu, Božović je slavlje upriličio bez muzike.

"Živimo u vremenima punim nesreće i više nismo mi deo sveta, već je i svet deo nas. Činilo mi se, da mi u ovom zrelom dobu ne priliči da pravim velika slavlja. Slavlje je u nama, a to je ono najvažnije", ispričao je glumac. Umesto tamburaša, narodnjaka i tradicionalne svadbe, Božović je, u svom stilu, posvetio i izrecitovao stihove svojoj „boginji“ Snežani.

"Nije bilo pesme, a ja sam sadašnjoj gospođi Božović izrecitovao „Najlepše je ovo lice Božovića porodice“", završio je Božović.

Glumac je ranije pričao da ga je Snežana osvojila time što je lepa i normalna, ali je isticao da su to samo njene najbolje karakteristike, a da joj ne manjkaju ni ostale vrline koje je za njega čine posebnom ženom.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track