PARTI ZA 20 GODINA PINKA: Vučić, Bora i Ceca na glamuroznoj proslavi!
Foto: Dragan Kadić

GALA Pink slavio s domaćim establišmentom

PARTI ZA 20 GODINA PINKA: Vučić, Bora i Ceca na glamuroznoj proslavi!

Stars -
Zadovoljan Prvi čovek televizije Željko Mitrović ugostio Aleksandra Vučića, Ivicu Dačića, Cecu Ražnatović, Natašu Bekvalac...
1 / 8 Foto: Dragan Kadić

Televizija Pink obeležila je sinoć jubilej svečanim koktelom u hotelu „Metropol“ u Beogradu.Generalni direktor i glavni i odgovorni urednik televizije Željko Mitrović sa suprugom Milicom, ali i svojim poslovnim partnerima dočekivao je zvanice, primao čestitke i poklone za 20. rođendan. Kad su se svi gosti okupili, prvi čovek „ružičaste imperije“ zahvalio je u kratkom govoru svima što su podržavali televiziju Pink tokom proteklih godina, ali i podsetio na nove projekte, koji već beleže veliku gledanost.

Program je vodio dobro uigran tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević, a na proslavi su uživali premijer Aleksandar Vučić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, Milorad Vučelić, ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, predsednica Skupštine Maja Gojković, ministar policije Nebojša Stefanović...I ličnosti iz sveta muzike takođe su uveličale proslavu. Među njima su najzapaženije bile pevačice Ceca Ražnatović, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, koje su se sa zaposlenima rado prisetile kako su izgledale sve ove godine uz televiziju uz čiju medijsku pomoć su gradile karijeru i dolazile do srca brojne publike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track