Dinča i Milan mesili Nadine silikonske cice
Foto: Damir Dervišagić

Zabavili se rekvizitom

Dinča i Milan mesili Nadine silikonske cice

Stars -
U jednom trenutku zavukla je ruku ispod bluze i izvadila silikonski grudnjak, koji je bacila Milanu Mitroviću direktno u facu

Dinčić i Mitrović uzeli Topčagićkin neobični brushalter, koji je skinula i bacila im ga tokom koreografijeMilan Dinčić Dinča i Milan Mitrović, zahvaljujući Nadi Topčagić, odlično su se zabavili na snimanju prve emisije „Grand kabarea“, koji će uskoro početi da se emituje na TV Prva.

Pevačica je zasmejavala prisutne imitacijama Miroslava Ilića i Nade Mamule, a dok je „skidala“ svoju koleginicu, više puta se uhvatila za grudi. U jednom trenutku zavukla je ruku ispod bluze i izvadila silikonski grudnjak, koji je bacila Milanu Mitroviću direktno u facu. On se najpre našao u čudu, uzeo grudnjak u ruke i odmerio šta ga je to pogodilo. Onda ga je prislonio na svoje grudi, dok ga je koleginica Andreana Čekić mazila. Ubrzo se akciji priključio i Dinča, koji je kolegi oteo Nadine veštačke sise i u šali ih mesio i imitirao poznatu scenu u pekari iz filma „Varljivo leto ‚68“, a potom je „rekvizit“ stavio na glavu. Topčagićeva je svoje mlađe kolege sve vreme posmatrala i valjala se od smeha.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track