Najnovije vesti

Gocin bivši muž: Prebio me Aca iz Amadeus benda!
Foto: Kurir Štampano

Ivan Marinković optužuje Aleksandra Stanimirovića

Gocin bivši muž: Prebio me Aca iz Amadeus benda!

Stars -
Pretnje Marinković u Urgentnom centru policiji izjavio da je klavijaturista poznate grupe skupio nekoliko momaka, koji su ga brutalno pretukli nasred ulice

Ivan Marinković, koji je pre dve večeri pretučen preko puta Mašinskog fakulteta, u izjavi koju je dao policiji kao organizatora napada na njega naveo je Aleksandra Stanimirovića, klavijaturistu Amadeus benda. Policija, kako Kurir saznaje, po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva prikuplja sve informacije o prebijanju bivšeg supruga pevačice Goce Tržan.- Ivan je ukazao na to da ga je napao Aleksandar Stanimirović. Proverava se da li su u blizini mesta na kojem se napad dogodio postavljene kamere. Biće saslušana i žena koja je očevidac napada. Prema Ivanovim rečima povrede je zadobio kada ga je iz jednog automobila, za sada nepoznata osoba udarila pesnicama u glavu, da bi potom iz drugih kola izašlo nekoliko mladića koji su ga udarali štanglama - kaže naš izvor iz istrage.Sukob zbog ženeOn objašnjava da će u sklopu prikupljanja dokaza Marinković biti pozvan da prepozna napadača na kog je ukazao, a posle toga sledi podnošenje krivične prijave tužilaštvu. Bivši farmer je i prijateljima ispričao kako ga je nekoliko momaka tuklo dok je Aca Amadeus sve to posmatrao iz kola.

Ivan ga optužio... Aleksandar Stanimirović
Ivan ga optužio... Aleksandar Stanimirović

- Oni su zaratili zbog jedne žene s kojom je Marinković pre više od dve godine bio u kombinaciji. Kako sam čuo, ona se sad viđa s tim Acom, a inače je žena muzičara iz benda jednog pop pevača. Aca je pokušao da ga udari kolima, a tu je bio još jedan auto leskovačkih tablica iz kog je izašla grupa mladića i pridružila se ostalima - završava naš izvor.Ivan je juče ujutru bio sa majkom, a kasnije je posetio kladionicu ispred koje je pretučen. Kada je ugledao fotografe, stavio je naočare i kapuljaču na glavu, pošto mu je lice u modricama. On tvrdi da ima i veliku ogrebotinu na leđima.Istraga u toku- To su teške povrede. U Urgentni je došla policija da dam izjavu. Istraga je u toku i ne smem da govorim o tome. Vi ste imali šansu da saznate prvi sve, ali niste hteli da platite - rekao je Ivan. Podsetimo, Marinković se nedavno požalio Kuriru da mu preti jedna poznata ličnost, i to zbog jedne devojke, a bi nam dao opširniju priču, tražio je novac. U jednom trenutku je pomenuo da se radi o Aci Amadeusu.

Goca TržanNAJVAŽNIJA MI JE ĆERKAGoca Tržan nije bila da raspoložena da komentariše to što Ivan optužuje Acu za prebijanje:- Sve što sam imala da kažem rekla sam vam u jučerašnjoj izjavi. Ponoviću, najvažnija mi je bezbednost deteta. To su Ivanove stvari, u koje ja ne želim da se mešam. Nadam se da je dobro.

Aca amadeusČUO SAM DA PRIČA DA SAM GA PREBIOPozvali smo Acu i obavestili ga da Ivan priča kako ga je on napao, međutim, on se nije mnogo iznenadio.- Nemam veze s tim! Taj tip nije normalan šta izjavljuje. I ja sam čuo da on priča kako sam ga ja prebio, ali to nije tačno. Znam kakav je on čovek i ne treba mu verovati. Stvarno ne znam šta time pokušava da postigne i zašto mene povezuje s takvim stvarima. Ne shvatam zbog čega on hoće da smesti Amadeus bendu - rekao je Aca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track