EMOTIVNA PORUKA ANICE MILENKOVIĆ: Moj sin puni 4 godine i on napokon priča!
Foto: Fb

Ponosna mama

EMOTIVNA PORUKA ANICE MILENKOVIĆ: Moj sin puni 4 godine i on napokon priča!

Stars -
Pevačica od rođenja sina prolazi kroz teške trenutke jer njen Filip nije prošao test sluha i nije čuo, a nije ni mogao da govori. Ona i suprug se nisu predali i danas je ponosna na mališana koji sklapa rečenice

Pevačica Anica Milenković od rođena njenog sina Filipa prolazi veoma težak period. Naime, mali Filip nije prošao test za sluh i od početka se Anica sa svojim suprugom bori da njen sin progovori i čuje.

Život Anice Milenković postao je veoma težak jer je morala Filipa da upozna sa svetom koji ga okružuje i učini sve da može normalno da funkcioniše u okolini. Posle četiri godine ona je presrećna mama jer njen sin priča i sastavlja rečenice.

"Kada se Filip rodio, Zoran i ja nismo znali da ćemo prolaziti kroz teške trenutke. Svi vi znate da se zadnje četiri godine borimo da progovori, do pre godinu dana nismo čuli od njega. Ja sam čekala trenutak da čujem njegovu boju glasa. Teško je bilo zaista, ali se isplatilo. Prošle godine kada je punio 3 godine rekao je "mama", od tada smo svu snagu preusmeravali na njegovo učenje da sluša, učenju reči. Želeli smo da do četvrtog rođendana kaže mnogo više. Danas puni 4 godine i ono što njegov rođendan čini još specijalnijim je to da moje dete napokon priča!
Počeo je i da se svađa i sa sestrom i s nama. Lepo je čuti ga čak i kad kaže: "Mommy, I don't wanna tolk with you" ili "Stop mommy, Filip talking". Najlepše je i uvek me rasplače kad mi kaze"Mommy, I love you"! Toliko vremena sam na to čekala. Hvala svima vama koji ste me pitali kako napreduje. Srećna sam jer mogu sa vama da podelim ovako lepe vesti. Danas puni 4 godine moje dete!
Malom Filipu su krajem oktobra 2010. ugrađeni kohlearni implanti u oba uva, a njegov napredak je očigledan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja