RODITELJI OBJAVILI RADOSNU VEST: Dejan Matić tata po drugi put!
Foto: PR

Presrećni

RODITELJI OBJAVILI RADOSNU VEST: Dejan Matić tata po drugi put!

Stars -
Radosni roditelji, svaki slobodan trenutak provode zajedno i polako pripremaju svog malenog sina Zorana da će uskoro dobiti sestru ili brata

Pevač Dejan Matić i njegova supruga Jelena krajem marta postaće roditelji po drugi put.

Ovu radosnu vest podelili su i sa medijima i poštovaocima pesama Dejana Matića. Radosni roditelji, svaki slobodan trenutak provode zajedno i polako pripremaju svog malenog sina Zorana da će uskoro dobiti sestru ili brata.

"Najsrećniji dan u mom životu je dan kada se moj sin Zoran rodio. Evo taj dan će se ponoviti krajem marta, početkom aprila i nadam se da će još biti tih ponavljanja i da nećemo stati", kroz smeh radosno kaže Dejan Matić.

Foto PR
Foto PR

"Sada znamo šta nas čeka! Prvi put to nismo znali pa smo bili pomalo iznenadjeni kad smo došli iz bolnice. Zokica je dobar i sva sreća što je bio čvrsta beba od samog početka. Nadam se da će i druga beba biti kao Zokica i sve će nam biti lepo. Razlika između dece će biti nepune tri godine i mislim da je to prava razlika u godinama i nismo želeli veću. Mislimo da bi nam sve drugo bilo napornije. Kažu nam neki prijatelji da će prve dve godine biti najteže i mi verujemo u to", takodje sa osmehom na licu svoje uzbudjenje pokazuje Dejanova supruga Jelena.

Foto PR
Foto PR

Do početka novembra meseca ljubitelji i poštovaoci pesama Dejana Matića imaće priliku da čuju pesme sa njegovog novog albuma koji je u pripremi.

"Ja sam u studiu i vredno radim. Pripremamo novi album. Puno nastupa i zakazanih koncerata.Voleo bih da napravim i solistički koncert u Beogradu jer mislim da to moja publika zaslužuje. Prošlo je 14 godina od mog profesionalnog početka, i mislim da je trenutak velikog koncerta veoma blizu. Neću se vezivati za neki datum ili mesec, ali u skorije vreme sigurno. Voleo bih da vrhunac moje karijere bude koncert na Marakani. Ne zato što je to uradio Čola ili zato što tako treba već zato što sam veliki zvezdaš", duhovito poručuje Dejan Matić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track