RAZOTKRIVENE: Zorica pokazala gole grudi, Brena ožiljak!
Foto: Dragan Kadic

Folkerke nisu ni sanjale šta otkrivaju

RAZOTKRIVENE: Zorica pokazala gole grudi, Brena ožiljak!

Stars -
Brunclikovoj se ispod crne uske majice nazirali silikoni i bradavice, dok je gazdarica „Granda“ konačno skinula zavoj, koji je otkrio rez od operacije

Najkontroverznija članica žirija „Zvezda Granda“ Zorica Brunclik sad je potpuno razotkrivena. Folk pevačica, koja se godinama čuvala od skandala i provokativnih fotografija, pokazala je neplanirano svoje atribute! Naime, ispod crne majice sevnuli su joj silikoni i nakostrešene bradavice, a ona se, i ne sanjajući šta se sve vidi, sa zadovoljstvom prsila i smejala.

Interesantno je da je njena ljuta suparnica Vesna Zmijanac, prva supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, na identičan način pre godinu dana pokazala gole grudi u crnoj uskoj bluzi, pa je Zorica očigledno htela da pokaže da i ona „cice“ za trku ima.Iako je ovo bila premijera Zoričinih silikona, o njima se godinama prepričava u estradnim krugovima, a Suzana Mančić je u svojoj knjizi otkrila da je pevačica prva na estradi ugradila implantate u grudi. Naime, nekadašnja loto devojka napisala je da je 1984. videla Brunclikove silikone, te je na njen nagovor otišla u Minhen i operisala grudi.S druge strane, Lepa Brena je prvi put posle operacije ruke pokazala ožiljak. Konačno je skinula zavoj koji je bio fiksiran oko zgloba, pa se na fotografiji jasno vidi rez od intervencije nakon njenog pada u hotelu.

Hoće da bude višiLUKAS SE POPEO NA PLATFORMEAca Lukas definitivno prati trendove, ali ovoga puta obuću je birao s određenom namerom. Budući da je prilično nizak, obuo je cipele s vazdušnim đonom, zbog čega je delovalo da je viši. Verovatno mu je odevnu kombinaciju i ovog puta izabrala supruga Sonja, koja se bavi modom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track