Željko Rstić: Vesni sam pomogao da se izleči od alkoholizma!
Foto: Dragan Kadić

Otvoreno o odnosu koji je imao sa pevačicom

Željko Rstić: Vesni sam pomogao da se izleči od alkoholizma!

Stars -
Rstić napominje da ga je često bilo sramota što se slika sa Zmijančevom, a trenutno želi samo da uživa u ljubavi sa Tamarom Stojmirov

Nakon što je Vesna Zmijanac za svog bivšeg verenika Željka Rstića izjavila kako je pijanac, on je odlučio da joj odgovori, te je otkrio da je on bio taj koji joj je pomogao da se oslobodi svog poroka - alkoholizma.

Osim toga, Rstić napominje da ga je često bilo sramota što se slika sa Zmijančevom, a trenutno želi samo da uživa u ljubavi sa Tamarom Stojmirov.

Naime, na Vesnine tvrdnje da je Željko bio taj koji je zahtevao da se non-stop pominju i izlaze u medijima, biznismen joj odgovara:

"Situacija je upravo obrnuta. Njene potrebe za slikanjem sa mnom, u vreme kada je izlazila iz svog podruma, bile su i te kako izražene, iako me je zbog toga često bilo sramota. Upravo iz svog podruma, tačnije šume, izašla je zahvaljujući meni. Ja sam je povratio i pomogao joj da se oslobodi poroka o kojima cela nacija i dan-danas priča kada se pominje njeno ime i prezime. Kada već govorim o marketingu i medijskom eksponiranju, ona vrlo dobro zna da žrtve u narodu najbolje prolaze i upravo tako želi sebe da predstavi, ali suludo je potcenjivati inteligenciju naroda. Naš posao, hvala bogu, ne zavisi od novina i marketinga, dok je njen direktno s tim povezan. Zato, valjda, po peti put dajem poslednji intervju na temu našeg raskida", kaže Rstić, a na pevačicicu konstataciju da će je voleti ceo život, samo se nasmejao.

"Što je babi milo, to joj se snilo. To je davno završena priča", Kaže Željko. Zmijančeva je u medijima redovno spominjala kako su ona i njen bivši dečko zajedno gradili i stvarali, ali Rstić to odlučno demantuje.

"Nismo mi ništa zajedno gradili. Njen stan sam od poda do plafona opremio najboljim i najskupljim stvarima i sve sam joj ostavio", zaključuje Željko Rstić.

Na gradska šuškanja da je Vesna ljubomorna na njegovu vezu sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, Željko kaže da to razume, kao i da je konačno sa ženom koja mu pripada.

"Verujem da joj nije lako kada pored mene vidi jednu prelepu ženu koja je od nje mlađa 30 godina. Ja to razumem. Njena očigledna ljubomora mene ne može da isprovocira, jer sam konačno sa ženom koju volim i koja mi pripada", kaže Rstić.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja