Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO: Bojana Stamenov ide na Evroviziju!

Kurir otkriva ko putuje u Beč

EKSKLUZIVNO: Bojana Stamenov ide na Evroviziju!

Stars
00:00h
Mlada pevačica je na mom spisku. Bacamo na sto razna imena i tražimo dobro rešenje. Odlučiće glas naroda, kaže Vladimir Graić, autor pesme

Bojana Stamenov (28), pevačica koju s punim pravom zbog njenog raskošnog glasa i neobičnog imidža nazivaju srpskom Aretom Frenklin, jedan je od aduta Srbije za Evroviziju.Finalistkinja šou-programa „Ja imam talenat“, kako Kurir ekskluzivno saznaje, izvešće jednu od tri pesme koje će pisati Vladimir Graić. Druga dva kandidata koji će se boriti za svoje mesto na ovom festivalu, koje će biti održano na proleće sledeće godine u Beču, još uvek su tajna. Za njih troje glasaće gledaoci i ko bude imao najviše glasova predstavlja će Srbiju na Evroviziji.Najbolje rešenje- Bojana jeste na mom spisku. Neće biti samo moja odluka ko će izvoditi numere, već i produkcije „Beoton“ i Saše Mirkovića. Bacamo na sto razna imena i tražimo dobro rešenje. Na kraju, presudan će biti glas naroda - kaže Graić za Kurir.Pokušali smo da dobijemo komentar od Bojane, ali je njen telefon bio isključen. Kako smo saznali od njenih prijatelja, pevačica je u inostranstvu, gde nastupa u velikim klubovima. I Saša Mirković bio je nedostupan za komentar.Počela u luna-parkuBojana je prvi nastup imala kao mala dok je s luna-parkom putovala po Srbiji. Volela je da pevuši pesme Lepe Brene. Nakon završetka srednje škole trebalo je da putuje na školovanje u inostranstvo, ali ju je bolest u tome sprečila. Za vreme „Talenta“, Dženifer Hadson odgledala je Bojanin nastup i rekla: „Vau, to je ozbiljno.“- Iz kuće me je izvukao drug koji je rekao da moram da idem nekud da pevam jer tada izgledam srećno. Prijavila sam se za karaoke. Kad sam otpevala pesmu, kao da sam glavu iz vode izvadila, osetila sam da ponovo volim život. Pobedila sam i kao nagradu dobila bend Rezident. Nikola Demonja mi je 2011. predložio da se prijavim za „Talenat“. Posle prvog TV nastupa sve se odvijalo neverovatnom brzinom, proplakala sam noći od sreće, tolike podrške, ljubavi - rekla je svojevremeno Bojana.

Majstor obmaneKARLEUŠA SE NUDI, A NIKO JE NEĆE

Jelena Karleuša već danima preko društvenih mreža najavljuje da će biti jedan od kandidata Srbije na Evroviziji. Ona samoinicijativno sprovodi ankete, ali nju niko iz tima neće. Ni ljubitelji ove manifestacije ne podržavaju njenu ideju. Kako saznajemo, sa pevačicom niko iz produkcije, kao ni autor pesama nije kontaktirao radi saradnje na ovom polju, već je ona i Evroviziju upotrebila za svoj marketing.

http://www.youtube.com/watch?v=FpOnc1OhrMg

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja