Najnovije vesti

NAJBOLJE OD DEVEDESETIH: Poznati hrle u arenu!
Foto: Pr

Domaći festival

NAJBOLJE OD DEVEDESETIH: Poznati hrle u arenu!

Stars
Tokom večeri u najvećoj srpskoj hali nastupiće najveće muzičke zvezde tog perioda

Beograd će 11. oktobra biti domaćin festivala "Najbolje od devedesetih“, a tokom večeri u najvećoj srpskoj hali nastupiće najveće muzičke zvezde tog perioda. To je bio više nego dobar razlog da i brojne poznate ličnosti pohrle u arenu.

"Čuo sam da će u areni biti Snap. Smatram da je to stvarno nešto dobro i vredno u dens muzici 90-ih godina. Eto i samo zbog njih vredi doći, da ne pričam da će tu biti i drugi bendovi koji su zaista ostavili traga 90ih godina. Što se tiče mojih favotira, kada su hitovi tog vremena u pitanju, ima toliko pesama da ne mogu tačno reći koja mi je omiljena. Svakako, čim je Snap tu, tu sam i ja", rekao je Filip Miletić.

"Muzika je bila najlepša stvar tog perioda. Slušali smo kasete na kasetofonima i uživali. Moja omiljena grupa je 2Unlimited i uz njih sam odrastao. Sve pesme sam znao napamet. U arenu ću da idem sigurno! To ne bih propustio nikako! Moram da ispratim, da se setim. Kad god čujem tu muziku vrati me u detinjstvo. To ne bih propustio nikad", rekao je Marko Đurovski.

"2Unlimited obožavam, a od njih smo „pozajmili“ jedan delić pesme “200 na sat”, i za to im se zahvaljujem. Ništa manje ne volim ni Ace of Base, i zaista svi izvođači koji dolaze su jako kvalitetni. I sam pozivam ljude da dođu. To će sigurno biti rasprodat koncert, jer ljudi su odrasli na tome i verujem da su se uželeli baš takve muzike", rekao je Ivan Gavrilović.

"Nisam bio u Srbiji 90ih. Meni je to bilo super vreme. Provodio sam se, puno sam partijao, izlazio svaku noć, vraćao se kući u 5. Za mene je to bilo zaista divno vreme i rado ga se sećam. Ne mogu da izdvojim jednu numeru jer bih povredio ostale, ali definitvno dolazim u arenu", rekao je Peđa D boy.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...