OBISTINILE SE MARININE PROGNOZE: Ona je pre 6 godina rekla da Nikola neće biti zvezda!

Lepo mu je govorila

OBISTINILE SE MARININE PROGNOZE: Ona je pre 6 godina rekla da Nikola neće biti zvezda!

Stars -
U „Operaciji trijumf“ poručila mu je da nikada neče biti zvezda, a nekoliko godina kasnije ona kaže da je pogodila i da joj je ipak žao zbog toga

Najuspešniji domaći tekstopisac Marina Tucaković pre nekoliko godina bila je članica žirija muzičkog takmičenja "Operacija trijumf“ gde joj se dogodila neprijatna situacija sa jednim učesnikom.

Naime, Marina je kandidatu Nikoli Paunoviću poručila da nikada neće biti zvezda na šta je on tada burno reagovao i rekao joj da nije u redu sa njene strane da tako govori. Nekoliko godina kasnije Marina je dala komentar na taj događaj.

"I? Jel sam pogodila? Meni je žao, ja svima želim sve najbolje, stvarno. Svi danas ako šta žele, žele da se bave muzikom ili da voze taksi", rekla je Marina u emisiji "Dvogled“.

Ona je rekla da ne smatra da je stroga u „Pinkovim zvezdama“.

"Ma nisam surova, ja ne vređam nikoga. Ja u životu uopšte nisam sujetna. Ja samo kažem šta mislim. Pa ja ne mogu da pustim nekog, ako nema pojma", poručila je „estradna mama“.Ona je dodala i da buduća Pinkova zvezda treba da poseduje "X faktor“, dobar izgled, ali i dobar glas.

Podsetite se sukoba Nikole i Marine klikom na video koji vam donosimo.

http://www.youtube.com/watch?v=i0y1_LedQmU

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track