BAHANALIJE NA SVETU PETKU: Pijana Ana na svojoj slavi prskala goste šampanjcem!

Pevačica organizovala žurku

BAHANALIJE NA SVETU PETKU: Pijana Ana na svojoj slavi prskala goste šampanjcem!

Stars -
Nikolićeva otvorila flašu penušavca od pet litara, pa polivala prijatelje i isprovocirala koleginicu Daru Bubamaru da se dira po grudima

Ana Nikolić proslavila je prekjuče krsnu slavu Svetu Petku, ali je ujedno obeležila rođendan, koji joj je bio pre mesec dana, kao i useljenje u novi stan od 137 kvadrata na Voždovcu.

Pevačica je u jednoj kafani na Adi Ciganliji okupila brojne prijatelje i kolege, a kad se veselje zahuktalo, potpuno se razuzdala, pa je otvorila flašu šampanjca od pet litara i prskala goste!- Porodica i prijatelji s decom pristizali su već od 18 časova, a u 21 sat je počela prava žurka za sve zvanice. Iako je pre svega slavila slavu, Ana je bila toliko raspoložena što se napokon useljava u svoj stan da je stalno uzimala mikrofon i prozivala kolege da joj se pridruže dok je pevala. Kako nije imala vremena da ranije proslavi rođendan, odlučila je da ove večeri sve nadoknadi.

Stigla među prvima... Goga Sekulić
Stigla među prvima... Goga Sekulić

Otimali se za mikrofonIpak, na kraju se ispostavilo da je na veliku svetkovinu napravila bahanalije. Dara Bubamara kao da je jedva dočekala takav vid zabave! Bukvalno je shvatila reči slavljenice, koja ju je sve vreme „ložila“ kako je veoma moćna, govoreći joj da nema bolje pevačice od nje. Onda se ova, valjda da to potvrdi, otimala za mikrofon, a vrhunac je bio kad se pred svima izvijala i provokativno mesila svoje grudi. Za razliku od nje, Aco Pejović je otpevao nekoliko pesama kao pravi gospodin, dok je Goga Sekulić presedela veći deo večeri jer se nije osećala dobro. Inače, goste je zabavljao Aleksandar Acko Petrović - ispričao je naš izvor.

VIP gostiMeđu zvanicama su bili i Marina Tucaković, Saša Milošević Mare, Damir Handanović, Stevan Radivojević i mnogi drugi.

PomirenjeDARA I MARINA SE IZLJUBILE!Iako su posvađani na krv i nož, Dara Bubamara, Damir Handanović i Marina Tucaković stavljeni su da sede za istim stolom. To je, izgleda, bio odličan potez domaćice, jer su se pevačica i poznati tekstopisac na Aninom slavlju pomirile, dok je Damir ostao imun na Darine „provokacije“ i kulirao je sve vreme.- Dara i Marina su se izljubile pred svima kao da ništa nije bilo - kaže očevidac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track