ADIL ŽIVI S NOVOM DEVOJKOM: Jovana ga tešila posle skandala sa Džejovom ćerkom!
Foto: Damir Dervisagic

U ljubavi već nekoliko meseci

ADIL ŽIVI S NOVOM DEVOJKOM: Jovana ga tešila posle skandala sa Džejovom ćerkom!

Stars -
Pevač je Jovanu upoznao preko zajedničkog prijatelja, često je dolazila na njegove nastupe, a

Dva meseca pošto se rastao sa svojom nevenčanom suprugom Anom Ramadanovski, Adil Maksutović pronašao je utehu u novoj devojci koju do sada nikada nije predstavio javnosti, a čak ne želi ni da potvrdi, ali ni da demantuje da je zaljubljen.

Razlog zašto krije izvesnu Jovanu, sa kojom je nedavno počeo i da živi jeste suđenje sa ćerkom Džeja Ramadanovskog. Naime, on ne želi da svoju devojku eksponira i da za nju zna šira javnost dok se ne srede odnosi sa Anom i ne završi suđenje.

"Adil je Jovanu upoznao preko zajedničkog prijatelja, često je dolazila na njegove nastupe i započeli su komunikaciju. On je tada prolazio kroz težak period i ona je bila tu da ga sasluša, posavetuje, što je njemu baš značilo. Vremenom su se rodile i emocije i oni su započeli vezu. Jovana je jako fina devojka i nju ne zanima eksponiranje, zato za nju zna samo nekoliko Adilovih najbližih prijatelja. Često dolazi na njegove nastupe, ali je toliko diskretna da ne možete ni da posumnjate da između nje i Adila nešto postoji. Daleko od toga da će Maskutović nju da skriva, ali on želi prvo da reši sa Anom odnose i da im se završi suđenje, pa onda da odahne i prizna da je srećan i zaljubljen", rekao je izvor blizak Adilu i dodaje da pevač ima ozbiljne namere sa novom devojkom."Adilu ova veza prija, jer je njegova draga nenametljiva, pristojna i jako tolerantna. On je mislio da posle Ane neće naći osobu koja će da razume njegov posao, ali eto, demantovao je sam sebe. Nedavno su počeli i da žive zajedno i to je dokaz da on ima ozbiljne namere. Njemu je svakako na prvom mestu sin, i zbog njega želi da sa Anom ostane u korektnim odnosima", završava naš izvor blizak pevaču.Maksutovićem se nije javljao na telefon, niti je odgovorio na SMS poruku. Ana ga napustila zbog batina!Podsećanja radi, pre godinu dana nakon kratke svađe, Adil je navodno fizički nasrnuo na Anu, a zatim je šamarao, tukao i udario u stomak, a od njenog porođaja tada je prošlo dva meseca. Ana je slučaj odmah prijavila policiji, spakovala svoje stvari, uzela sina i otišla kod majke Nade. Ovaj slučaj je završio na sudu, a još uvek nije dokazano da li je pevač zaista kriv. Adil je nedavno proslavio prvi rođendan svom sinu, ali se na proslavi nije pojavila njegova bivša izabranica i mama deteta Ana Ramadanovski.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track