Rumun iz Zvezda Granda: Ne zanima me otac, nisam ga video čak 20 godina!

Razočaran u tatu

Rumun iz Zvezda Granda: Ne zanima me otac, nisam ga video čak 20 godina!

Stars -
Kad su se moji roditelji razveli, mama se preudala. Bolelo je, ali su mi ona i divan očuh nadoknadili ljubav koju od oca nisam nikada dobio
http://www.youtube.com/watch?v=xZfHCf5qK5o
Često je u rodnom gradu

- Detinjstvo sam proveo u Rumuniji, a nakon porodičnih razmirica preselio sam se u Vršac. Mama se preudala i dobio sam divnog očuha i sestru. Imamo lep porodični život. Ono što mi je jedino nedostajalo dok sam bio mali je očinska ljubav jer ga nisam video od svoje pete godine. Kad su se moji roditelji razveli, svako je otišao na svoju stranu i mi smo pripali mami. Tatu nikad nisam tražio, a nije ni on mene i brata. Više me i ne zanima. Često idem u Detu da nastupam, ali ga nikad nisam video. U početku mi nije bilo svejedno jer je bolelo, ali ipak su mi majka i očuh upotpunili i nadoknadili tu ljubav. Imam rumunsko državljanstvo, iako živim u Srbiji. Čak se i po mom govoru primećuje da ne pričam čisto srpski jezik, ali trudim se da budem što bolji - otkrio je Tarvi.Neće da ga sažaljevajuOn naglašava da se nikad ne bi viđao sa ocem i kad bi ga pronašao.- Zašto bih se viđao s njim ako nisam svih ovih godina?! Meni nije problem da pričam na tu temu, ali neću da me niko sažaljeva zbog toga jer nema razloga. Sad sam najviše posvećen muzici, svojim pesmama i nastupom u „Zvezdama Granda“.

Zahvalan

Očuh mi je najveći oslonac

Marin tvrdi da mu je očuh Žozi najveća podrška.- Očuh mi je najveći oslonac. Iako sam bio dobar đak, formalno obrazovanje me nikad nije privlačilo, već sam se odmalena okrenuo muzici. On je prepoznao da sam talentovan i za jedan rođendan mi je poklonio sintisajzer. Od tada se sve promenilo. Postao sam zaluđen sviranjem i pevanjem, a odnedavno i komponovanjem. Mojim prijateljima u Vršcu je interesantno što pevam i rumunske pesme, a prijateljima u Rumuniji što pevam srpske. Snimio sam dve pesme i dva spota, a ovih dana predstaviću jednu rumunsku popularnu numeru koju sam prilagodio srpskoj publici - rekao je Rumun.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track