STARI VUK PRAVI DOMAĆIN: Ovo je porodica Bore Drljače!
Foto: Facebook/Dnevna Doza Bore Drljače

Familija na okupu

STARI VUK PRAVI DOMAĆIN: Ovo je porodica Bore Drljače!

Stars -
Pevačeva rodbina je rasuta na sve četiri strane sveta, ali povremeno se okupe i druže

Pevač Borislav Bora Drljača, koji je ponat na društvenim mrežama i pod nadimkom "stari vuk", uskoro obeležava četiri i po decenija prisustva na estradi. Jedni ga vole, drugi ismejavaju, jednima je dobat pevač, dok drugima nije.

Ostavio je značajan pečat na estradi kao izvođač tradicionalne krajiške i komponovane narodne muzike. Rođen je u Suvaji, pored Bosanske Krupe. Ali su ga estradni i životni putevi odveli prvo u Sarajevo, a odatle u Beograd. Nerado priča o svome boravku u Hrasnici i prvim velikim uspesima u Gradu na Miljacki sedamdesetih godina prošlog veka. Često je pevao Josipu Brozu Titu, čak je sa njim išao u lov.

Slika porodice Bore Drljače koja se pojavila na internetu gde on navodno sedi sa članovima svoje porodice je kako prenose mnogi beogradski mediji zapravo fotomontaža. Na sve ovo Drljača se još nije zvanično oglasio.

U rodnoj Suvaji sagradio je vikendicu i sve je češći gost tamo. Domaćin mu je sinovac Mladen, koji jedini živi na imanju Drljača. Ostala rodbina je razasuta na sve četiri strane, ali povremeno se okupe.

Bora Drljača ima dva sina s kojima, kako se hvali na Tviteru, izlazi i po beogradskim diskotekama.

(Aura)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track