VOLI PILETINU: Bojana u vezi sa sinom Dragoslava Kosmajca!
Foto: Dragana Udovicic

Rajićeva zavela deset godina mlađeg momka

VOLI PILETINU: Bojana u vezi sa sinom Dragoslava Kosmajca!

Stars -
Manekenka se pre dva dana pojavila u jednom novosadskom klubu s naslednikom narko-bosa, s kojim se pred svima ljubila i grlila

Bojana Rajić (34), bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, krije da je nedavno započela vezu s deset godina mlađim Lazarom Kosmajcem, sinom narko-bosa Dragoslava Kosmajca.Kako Kurir saznaje, oni su preksinoć viđeni na nastupu Nataše Bekvalac u jednoj novosadskoj diskoteci, gde su sedeli u istom separeu i provodili se do jutra.

Bile sa mlađim Kosmajcem... Mirka i Marina
Bile sa mlađim Kosmajcem... Mirka i Marina

- Bojana i Lazar su na početku veze, ali za to zna samo njihovo najbliže okruženje. Mnogi su bili iznenađeni kad su im rekli da su zajedno, jer Bojana je od njega starija čak 10 godina. Upoznali su se sasvim slučajno, preko zajedničkih prijatelja, i od tada su u kontaktu. Njihov odnos i dalje bi ostao u tajnosti da se pre dve večeri nisu pojavili na javnom mestu i da su svoju strast sakrili od prisutnih. Jedno drugom su stalno šaputali na uvo, čak su se i nekoliko puta poljubili kad su mislili da ih niko ne gleda, ali ipak su otkriveni - otkriva naš izvor i dodaje da Rajićeva novog dečka nije upoznala sa sinom Lavom, koga je dobila u braku sa Stojketom, koji trenutno živi u Izraelu.Sin Dragoslava Kosmajca letos je bio uhapšen zbog incidenta s policijom u Herceg Novom i proveo je deset dana u zatvoru Spuž u Crnoj Gori.Pozvali smo Bojanu Rajić, ali ona se nije javljala na naše pozive niti je odgovorila na poruke do zaključenja ovog broja.

Dragoslav Kosmajac
Dragoslav Kosmajac

Tata voli estraduDRAGOSLAV BIO S DANIJELOM VRANIĆDragoslav Kosmajac, koga je Aleksandar Vučić proglasio najvećim narko-bosom u Srbiji, bio je u tajnoj romansi s pevačicom Danijelom Vranić. Oni su se neko vreme viđali, čak ju je navodno on i finansirao. Kad je ova informacija osvanula u medijima, pevačica se pravila da Dragoslava uopšte ne poznaje.ZavodnikLAZAR ŠETAO POZNATE DEVOJKELazar Kosmajac je tokom srednjoškolskih dana bio u vezi s glumicom Mirkom Vasiljević (24), a nekoliko godina kasnije i s pevačicom Marinom Tadić (31). Supruga fudbalera Vujadina Savića uplovila je u vezu sa školskim drugom pre šest godina, ali njihova veza je bila strogo skrivana od javnosti. Ona nije demantovala glasine, već je rekla da ne želi da govori o nečemu što se desilo u njenoj prošlosti. Tadićeva je uvek govorila da je Kosmajac njen prijatelj, ali više puta su je videli s njim na Crnogorskom primorju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track