NATA IZMEĐU DVE VATRE: Voli Ljubu, a čuva Vladine slike!

Neodlučna

NATA IZMEĐU DVE VATRE: Voli Ljubu, a čuva Vladine slike!

Stars -
Iako ima novog dečka, pevačica na društvenim mrežama nije obrisala nijednu fotografiju sa bivšim verenikom

Nataša Bekvalac poručuje da voli rukometaša Ljubu Jovanovića, a na svim profilima na društvenim mrežama i dalje čuva fotografije u zagrljaju bivšeg verenika, manekena Vladimira Vuksanovića.

Pevačica je odbila da odgovori na naše pitanje zašto čuva uspomene sa bivšim, ali smo od njene prijateljice saznali da se ona ponosi tom vezom.

"Nataša se ne stidi bivših partnera. Ona je na vezu sa Vladom odavno stavila tačku. Sve što je imala da kaže rekla mu je lično, a o razlozima raskida nikada nije govorila u javnosti. I ne stidi se njihovih zajedničkih trenutaka. Naprotiv, ponosi se time", tvrdi Natašin blizak prijatelj, i dodaje da su svi njeni partneri, uključujući i manekena, sada pevačicini bliski prijatelji.

Međutim, na njenim profilima, osim Vladimirovih, nema fotografija njenih drugih bivših momaka! Zanimljivo je da Nata nije objavila nijednu fotografiju sa bivšim mužem, vaterpolistom Danilom Ikodinovićem (38) s kojim ima ćerku Hanu (8). A manekenovih slika ima na pretek!

S druge strane, Vlada je davno je izbrisao pevačicu - kako iz života, tako i sa društvenih mreža na kojima je vrlo aktivan. Na ovu temu nije bio raspoložen da govori, a kako smo saznali od njegovih bliskih prijatelja, ne interesuju ga razlozi zbog kojih Nataša čuva njegove fotografije.

Podsetimo, Nataša i Vladimir vezu su započeli 2012. kada se maneken vratio sa Kostarike, gde je pobedio u rijalitiju „Survajver” i osvojio 50.000 evra. Maneken se dva puta pojavio u njenim spotovima. Njihova veza bila je turbulentna od samog početka i pratili su je česti raskidi i pomirenja. Vezu su definitivno okončali u februaru, jer navodno nisu mogli da prevaziđu razlike u karakteru i godinama.

Vratila se bivšemNataša je vezu sa Ljubom započela leta 2011, nedugo posle razvoda od Dače. Ubrzo su se rastali, a Ljuba se vratio dugogodišnjoj devojci Kristini Radenković. Vezu su obnovili pre šest meseci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track