Pogodite čiji su ovo trbušnjaci: Ona je srpska glumica, ima 57 godina i nedavno je dobila nagradu
Foto: Printskrin

Redovno vežba u teretani

Pogodite čiji su ovo trbušnjaci: Ona je srpska glumica, ima 57 godina i nedavno je dobila nagradu

Stars -
Mladost je prošla, i šta sad ja imam tu. Imala sam višak kilograma i nekako sam bila troma i onda sam samo htela da probam. I to pre dve godine, rekla je Mira Karanović

Glumica Mirjana Karanović nedavno je dobila Elle Style nagradu za poseban doprinos filmu i pozorištu, ali i pokazala kako je godine ne sprečavaju da ima telo dvadesetogodišnjakinje.

"Neću se uobraziti posle nagrade... To nije svrha te nagrade da to bude nešto teško i ozbiljno. Moda je jedna zabavna stvar... ", smatra Mira.

Ona je pre nekoliko meseci na društvenim mrežama okačila fotografiju na kojoj se jasno vide trbušnjaci, sve je ostavila bez teksta.

"Mladost je prošla, i šta sad ja imam tu. Imala sam višak kilograma i nekako sam bila troma i onda sam samo htela da probam. I to pre dve godine. Četiri meseca sam mrzela svaki sekund koji sam provela tamo i onda je nekako tako došlo do te sreće...", rekla je glumica ekipi Ekskluziva.

U teretanu je krenula zbog sebe. "Najvažnije je da se dopadneš sebi. Ne vredi da te neko ubeđuje kako si super, ako ti u to ne veruješ", objašnjava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja