Mili: Večeras će struja drmati sve u Areni!

Najveći spektakl Miligrama do sada

Mili: Večeras će struja drmati sve u Areni!

Stars -
Beogradski koncert srpskog muzičkog čuda otvoriće sasvim novo poglavlje u karijeri jednog od najpopularnijih bendova na našim prostorima

Bend Miligram, koji će večeras održati svoj veliki beogradski koncert u Kombank areni, osim što je spremio bogat repertoar, mnogo je uložio i u produkciju, tako da će publika imati kompletan audio-vizuelni doživljaj.Čak 12 kamiona s opremom i tehnikom došlo je ispred Arene kako bi tim vrhunskih majstora postavio binu kakva dosad nije viđena na našim prostorima. Ukupno 700 ljudi angažovano je na produkciji, a već sedam dana najveći stručnjaci organizuju svaki detalj u vezi sa koncertom. Reč je o veoma skupom poduhvatu, a prvi put u koncertnoj istoriji dogodilo se da dve najveće produkcije sarađuju na jednom projektu.- Nisam razmišljao o tome koliko ulažem, već koliko će publici biti dobro u Areni - kaže Aleksandar Milić Mili i dodaje:- Ne znam šta sam uradio, ali jedina moja ideja bila je da beogradska publika zaslužuje najbolje i najviše! Večeras će struja drmati sve u Areni.

Aleksandar Milić: Ne znam šta sam uradio, ali jedina moja ideja bila je da beogradska publika zaslužuje najbolje i najviše!
Aleksandar Milić: Ne znam šta sam uradio, ali jedina moja ideja bila je da beogradska publika zaslužuje najbolje i najviše!

S obzirom na to da će ovim spektaklom u Beogradu Miligram zaokružiti i jednu veliku humanitarnu akciju, zahvaljujući kojoj je pomoć stigla do najugroženijih u regionu, frontmen trenutno najveće muzičke atrakcije ponosno kaže da će nastaviti sa sličnim aktivnostima.- Ovakvim događajima humanitarni aspekt daje još jednu prelepu notu i sam taj osećaj da svoju popularnost mogu da iskoristim da pomognem ljudima kojima je to najpotrebnije čini me izuzetno srećnim. Uspeo sam da doniram znatnu sumu novca u celom regionu i, naravno, kad god mi se pruži prilika, nastaviću s takvim akcijama - zaključuje Mili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track