FRKA U GRANDU: Jeca Krsmanović htela da bije Jelenu Jovanović!
Foto: PR, Jelena Jovanović, FB

Sukom imenjakinja

FRKA U GRANDU: Jeca Krsmanović htela da bije Jelenu Jovanović!

Stars -
Jelena Jovanović je uletela između urednika Granda Šljivića i Jece koji su pričali, bukvalno izgurnula, okrenuvši joj leđa i da ju je drugarica nije sklonila Krsmanovićeva je bila spremna da se obračuna sa imenjakinjom

Jelena Jovanović upala u razgovor Jeci Krsmanović što je ovu iznerviralo do te mere da su je jedva odvratili da ne napravi skandal prilikom snimanja emisije na Grand televiziji.

Naime, Jeca je razgovarala sa Goranom Šljivićem, kada je između njih upala Jelena i počela sa svojom pričom, kao da pre toga ništa nije prekinula.

Iako je snimanje Granda iz prve delovalo kao svako drugo i kao da se ništa bitno neće desiti, njih dve su nas iznenadile.

Crnokosa pevačica je završila svoj plejbek, a onda je srela Gorana Šljivića, koji je jedan od urednika na Grand TV. Prišla mu je da ga pozdravi i da ga pita neke važne stvari. I taman što je počela razgovor, između njih je uletela Jovanovićeva, koja je nekulturno prekinula razgovor.

Jelena Jovanović je uletevši između Šljivića i Jece, tako što je nju bukvalno izgurnula, okrenuvši joj leđa. Jeca je bila u šoku, prekinuta u pola rečenice, odgurnuta kao da nije tu. Stajala je nekoliko sekundi, spremna da napravi haos, ali ju je drugarica povukla u stranu", priča izvor.

"Kakav je, bre, ovo način? Šta je umislila ova mala? Ma sad ću da joj pokažem šta je kultura. Prekinula me je u pola rečenice", galamila je Jeca na sav glas, dok je drugarica držala da ne napravi haos. Kada je ponovo prišla Šljiviću, Jovanovićeva je opet počela da dobacuje sa strane.

"Jel mogu da nastavim?", drskim tonom je rekla Jeca, gde je nastao muk. Izgledalo je kao da će svakog momenta fizički da se obračunaju.

"Ovo je bila čista provokacija i želja da se bude u centru pažnje po svaku cenu. Dva puta me je prekinula, to nikako nije bilo slučajno", rekla je Jeca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track