Estrada se opijala na Grand festivalu
Foto: Dragan Kadić

Veselo u bekstejdžu u Košutnjaku

Estrada se opijala na Grand festivalu

Stars -
Učesnici velike manifestacije, koja ove godine ima humanitarni karakter, nisu ispuštali čaše s alkoholom iz ruku

Na petom Grand festivalu, koji se ove godine održava pod sloganom „Budi human“, pevači su se opijali u bekstejdžu.Oni su žestinom razbijali tremu koja ih je drmala sve dok nisu izašli na scenu. Bili su nervozni i po silasku s bine jer su skoro tri sata proveli u neizvesnosti čekajući rezultate glasanja.

Vesela... Jelena Maćić
Vesela... Jelena Maćić

Nemanju drmala tremaČašu s viskijem iz ruke nije ispuštao ni Nemanja Stevanović. On je priznao da ga je drmala velika trema jer se prvi put predstavio i kao autor pesme. Nazdravljao je s Darkom Filipovićem, koji umalo nije zaboravio drugu strofu numere. On je cepao votku. I Jelena Vučković, Nadica Ademov, Ljubomir Perućica, Dušan Svilar, Jovan Stefanović, Slobodan Vasić i drugi nazateli su alkohol.Nazdravili...  Brena sa sestrom i Mišom Mijatovićem Sve vreme u bekstejdžu bila je i Brena sa sestrom Faketom. Gazdarica „Granda“ je svim pevačima davala podršku, a opustila se uz vino.

Zagrevanje... Kemiš
Zagrevanje... Kemiš

Pomažu deciInače, u finale, koje će večeras biti emitovano na TV Prva, plasiralo se 20 pesama. Ovo je prvi put da pobednik neće dobiti novčanu nagradu već će sav prihod od glasanja biti doniran fondaciji za obolelu decu Novi Beograd, čiji je predsednik i osnivač Aleksandar Šapić.

Peva u finalu... Tanja Savić
Peva u finalu... Tanja Savić

Besna zbog blataTANJA SAVIĆ KASNILATanja Savić je kasnila na festival, došla je samo nekoliko minuta pred svoj nastup. Ušla je besna u studio i odmah osula paljbu po Saši Popović jer, kako je rekla, nije asfaltirao put do studija, pa je ukaljala cipele. I Ivana Pavković je kasnila i malo je nedostajalo da bude isključena s festivala.

Suzana BrankovićČEKA DEČAKASuzana Branković pokazala je trudnički stomačić. Ona se sa svojim Skandal bendom nije plasirala u finale, ali joj osmeh i pored toga nije silazio s lica. Bivša članica grupe Bjuti kvins kolegama je otkrila da nosi dečaka.

NEUREDNA Radulovićeva nije bila kod manikira MIRNA ŠETA ISKRZAN LAKMirna Radulović, za čiji stajling je bila zadužena Jelena Maćić, prošetala je iskrzan crni lak. Pevačica koja je nastupala u duetu s Davorom Jovanovićem očito nije stigla da ode kod manikira i sredi ruke, pa je svima pokazala neuredne nokte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track