BORBA IVANE STANKOVIĆ: Pola moje porodice nije među živima...
Foto: Damir Dervišagić

Baka joj nedavno preminula

BORBA IVANE STANKOVIĆ: Pola moje porodice nije među živima...

Stars -
Iako je ostala bez sestre i oca, nedavno i bez bake, manekenka nije izgubila veru u bolje sutra

Ivana Stanković (41) kaže da je bila veoma bliska sa bakom koja je nedavno preminula.

"Pola moje porodice, nažalost, nije među živima. Najvažnija osoba u mom životu, moja baka nedavno me je napustila. Znam da će mnogi reći „pa bila je stara”, ali to mogu da kažu samo oni koji nisu imali baku kakvu sam imala ja. Ona je meni bila sve. Volela sam je najviše na svetu. Imala je 85 godina, ali mogla je da ima i 105, isto bih je volela i isto bi mi bilo teško. Bila mi je zamena za sestru, drugaricu...", priča Ivana po prvi put za medije nakon smrti bake.

Ivana kaže da je život nije mazio, ali da će nastaviti da se bori kao lav. "Moja baka je pratila sva dešavanja, bila je neko ko se u sve razume, bila je jaka, posebna. Dosta ličim na nju, mada sam zaista srećna što sam uz nju imala i oca i majku koji su uvek bili uz mene i naučili me pravim vrednostima. Nažalost, izgubila sam oca i mlađu sestru veoma rano i čitav sam život patila za njima, ali sam sebi objasnila da su oni sada na nekom boljem mestu i da ću, ako živim ispravno i pošteno, možda zaslužiti da im se jednog dana pridružim", kaže manekenka, koja uprkos svemu ne skida osmeh.

Nakon prve autobiografske knjige „Bez daha” koju je objavila 2011. godine, lepa manekenka završava i nastavak knjige.

"Novu knjigu, čiji je radni naslov „Strast”, privodim kraju. Iako sam na njoj radila dugo, gotovo dve godine, verujem da će se čekanje isplatiti. To je nastavak knjige „Bez daha” i ujedno poslednja sa tom tematikom. Iako ima toliko toga što nisam ispričala o sebi, mislim da ću u ovoj knjizi uspeti da obuhvatim i objedinim čitav svoj život. Biće ličnija i više moja", kaže Ivana, koja je proteklog vikenda vodila proigram na manifestaciji „Dajhman medžik najt“ u Vrnjačkoj Banji.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track