TANJA PLAKALA KAO KIŠA: Cela ekipa Zvezda Granda na okupu iznenadila Baneta!

Tvoje lice zvuči poznate

TANJA PLAKALA KAO KIŠA: Cela ekipa Zvezda Granda na okupu iznenadila Baneta!

Stars -
Banetu se pridružila ekipa iz prve sezone takmičenja Zvezde Granda, a Tanju Savić je ovaj nastup pogodio u srce i nije mogla da zaustavi suze

Bane Mojićević našao se u ulozi Džastina Timberlejka i otpevao pesmu "Mirors" u šouu "Tvoje lice zvuči poznao". Međutim, on nije bio sam, na sceni su mu se pridružili drugari iz prve sezone "Zvezda Granda".

I u ovom pojavljivanju, Bane je uspeo kompletno da uđe u ulogu i da skine boju vokala i gestikulaciju zvezde u koju se transformiše, pokazavši da je ozbiljan imitator.

Usledilo je i iznenađenje - na sceni su mu se pridružili drugari iz prve sezone šou programa „Zvezde Granda“ Stevan Anđelković, Slavica Ćukteraš, Darko Filipović i Nemanja Nikolić. Svi zajedno su otpevali veliki hit Džastinove grupe "NSYNC“ i sjajnom koreografijom podigli publiku na noge.

Tanju Savić je ovaj nastup pogodio u srce i nije mogla da zaustavi suze. Grandovci su pohvalili ovaj šou i poželeli da Bane bude najbolji, a Stevan se našalio sa svojim drugarom i dodao da ako ima nameru da pobedi da ih više ne zove.

http://www.youtube.com/watch?v=MhHoheLhciE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track