PAPARACO: Tuča prekinula Natašin nastup, njoj sevalo salo!
Foto: Marina Lopicic

Doživela neprijatnost na Kopaoniku

PAPARACO: Tuča prekinula Natašin nastup, njoj sevalo salo!

Stars -
Obezbeđenje jedva rastavilo posvađane mladiće, a Bekvalčevu je toliko stezala suknja da je teško disala, stomačić je kipeo na sve strane

Nataša Bekvalac doživela je dve neprijatnosti u subotu veče na svom koncertu na Kopaoniku! Odličnu atmosferu koju je novosadska pevačica napravila prekinula je tuča mladića u VIP separeu, koja je odmah zaustavljena zahvaljujući brzoj intervenciji obezbeđenja.Pored toga, Bekvalčeva je, po svemu sudeći, odabrala lošu odevnu kombinaciju, budući da joj je preuska suknja isekla stomak, koji je kipeo na sve strane.- Na sredini svirke iznenada je izbila tuča u klubu jer se nekoliko mladića usled dejstva alkohola posvađalo, ali je obezbeđenje brzo reagovalo i sprečilo da ne dođe do ozbiljnih povreda. Nataša je sišla s bine, ali se vratila nakon nekoliko minuta i ponašala se kao da se ništa nije dogodilo. To nije nateralo posetioce da napuste koncert, pa su nakon incidenta još više uživali u njenim pesmama - priča naš izvor koji se zatekao u klubu.

Crno pa se vidi... Nataša uskom suknjom pokazala višak na stomaku
Crno pa se vidi... Nataša uskom suknjom pokazala višak na stomaku

Paparaco Kurira ispratio je pevačicin nastup do kraja, a ona očigledno nije shvatila da svojim pokretima privlači muške poglede.Muškarci su svakako bili oduševljeni njenim izgledom, ali je očigledno izabrala lošu odevnu kombinaciju. Osim što su preuska suknja i kratka majica pokazale ono što ne treba, Nataša je na trenutke i otežano disala, budući da ju je garderoba stezala - ističe naš izvor.

Stara ljubavKOLE JE BODRIO IZ SEPAREANatašu je iz VIP separea tokom nastupa bodrio njen bivši dečko Miodrag Kostić. On je bio dobro raspoložen, pa je u društvu prijatelja stalno nazdravljao i pevao hitove svoje bivše drage. Inače, Bekvalčeva, koja nekoliko dana boravi na Kopaoniku, prespavala je upravo u Koletovom hotelu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track