ČOLA SPREMA SPEKTAKL U ARENI: Ovako će izgledati bina!
Foto: Pr

Postavlja nove standarde

ČOLA SPREMA SPEKTAKL U ARENI: Ovako će izgledati bina!

Stars -
Ulaznica nema više u prodaji i apeluju na posetioce da dođu ranije jer će ulazi biti otvoreni sat i po pre početka spektakla koji je planiran u 20 sati

Zdravko Čolić, koji je svojim koncertom oktobra 2005. godine otvorio Kombank arenu, nastupiće večeras ponovo u najvećoj dvorani na Balkanu.

Organizatori njegovog nastupa kažu za Kurir da ulaznica nema više u prodaji i apeluju na posetioce da dođu ranije jer će ulazi biti otvoreni sat i po pre početka spektakla koji je planiran u 20 sati.

Ćolić u organizaciji koncerata uvek postavlja nove standarde, tako je i ovog puta odlučio da organizaciju i tehničku realizaciju poveri najvećoj regionalnoj kompaniji Studiju "Berar".

Zajedno s Čolom nastupiće plesači Milana Gromilića, a na novom druženju s beogradskom publikom će prvi put uživo biti izvedene pesme sa aktuelnog albuma "Vatraibarut".

U Beograd je zbog najveće zvezde u Srbiji doputovao Džon Barton. On će večeras i sutra brinuti o dizajnu zvuka. Gost iz Britanije radio je velike turneje grupe Prodidži, Krisa Rije, Nike i Lize Stenfild.

Po prvi put za nekog izvođača u Srbiji uz svaku numeru kreativci "Marša" uradili su animacije koje će biti prikazane na spektakularnoj bini i velikom video zidu.

Prve večeri gost će biti Vlatko Stefanovski, a zbog našeg izvođača iz Zagreba je kao ispomoć došao Nikša Bratoš, aranžer i stručnjak za monitoring koji Zdravku pravi najveće probleme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track