Najnovije vesti

Jelena bin Drai: Mužu sam jedina!

Zadovoljan jednom ženom

Jelena bin Drai: Mužu sam jedina!

Stars
Bogati Said, kako kaže bivša manekenka, ima samo jednu suprugu - nju. Po zakonu bi mogao da ih ima više, ali ne želi

Nekadašnja mis Jugoslavije Jelena bin Drai (35) danas vodi pet izuzetno uspešnih poslova u Dubaiju, među kojima je i humanitarna fondacija. Kako kaže, njen suprug arapski milioner šeik Said najveći joj je oslonac.

 

Uverena je da mu jedino ona ispunjava srce, bez obzira na to što bi po njihovom zakonu on mogao da ima i više žena.

 

"Srećna sam što imam njega koji već više od jedne decenije podržava sve ono što ja želim i sve ono što me čini srećnom, a to je, između ostalog, humanitarni rad. Nikada mi nije rekao “ne” kada sam mu tražila pare. Kao i Arapi uopšte", započinje kroz smeh razgovor majka i uspešna poslovna žena.

 

O svom humanitarnom radu skromno govori. Kaže, onaj ko daje ne treba time da se hvali. Takođe, ne radi to da bi joj se dobrota dobrim vratila. Sve što radi, radi iz srca i u tišini.

 

"Ja ne pravim razliku između Srbije ili bilo koje druge zemlje. Moja deca potiču iz mešovitog braka, od majke pravoslavke i hrišćanke i oca muslimana, tako da za mene u tom smislu ne postoji nikakva granica što se tiče vere, religije, kulture, boje kože, nacionalnosti. Za 2015. godinu planiramo da se još bolje organizujemo kada su humanitarne akcije u pitanju, jer do sada je sve bilo nekako na blic. Kako koja emocija iz mog srca krene i primetim da nekome treba pomoć, organizujem se u roku od 2-3 dana i tada letim za Kambodžu, Pakistan, na Filipine. Kako se koja elementarna nepogoda desila, organizovali bismo se i kretali u roku od 24 sata", objašnjava Jelena.

 

Njen suprug, arapski šeik Said bin Drai, kako kaže, često voli da se našali na račun Jelenine dobrote.

 

"Suprug mi je rekao da ako nastavim ovako, i mi ćemo uskoro, kao i azilanti, završiti pod mostom", našalila se bivša mis Jugoslavije. U narednim godinama srpska lepotica namerava da se češće bavi pravima žena i starim ljudima.

 

"Zahvalila bih se svom suprugu Saidu koji mi nikada nije rekao „ne“ kada sam mu tražila pare, kao i ostalim Arapima, koji su human narod", rekla nam je Jelena.

(Blic)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...