PAPARACO: Petar Božović nije ispuštao pivo i sendviče!
Foto: Damir Dervisagic

Glumac nije odoleo ukusnoj hrani

PAPARACO: Petar Božović nije ispuštao pivo i sendviče!

Stars -
Zvezda srpskog glumišta, uprkos velikoj kilaži i otežanom kretanju, i dalje uživa u gurmanlucima i piću
1 / 2 Foto: Damir Dervisagic

Nakon što je jesenja pozorišna sezona završena, Petar Božović (68) rešio je da se opusti i malo izađe u provod bez supruge Snežane.Naš paparaco uslikao ga je pre nekoliko dana na zabavi organizovanoj povodom 20 godina od osnivanja BK televizije.

Božović je veče proveo u društvu fudbalskog asa Duleta Savića i njegove supruge Marine Rajević, a da se rukuje s doajenom srpskog pozorišta i filma došla je Milanka Karić. U jednom trenutku konobar je do njegovog stola doneo tacnu s kanapeima i glumac nije odoleo da proba hranu koji su domaćini spremili. Nakon što je večerao, popio je čašu tamnog piva.

Prijatelji... Petar u društvu Marine Rajević Savić
Prijatelji... Petar u društvu Marine Rajević Savić

Božović zbog otežanog hoda i dalje koristi štap, koji je sve vreme bio uz njega, ali nije tako često ustajao, verovatno jer mu je uživanje u dobrom društvu i hrani i te kako prijalo. On će već sredinom januara otići u društvu supruge Snežane Mladenović na kraće putovanje. Paru će odlazak u neke toplije krajeve biti svojevrsni medeni mesec nakon bračnog ugovora, koji su potpisali 15. septembra.- Ne volim zimu u Beogradu. Prošle godine sam išao kod Lauševića u Ameriku, a pre dve na Kanarska ostrva. Štedim da bih jednom godišnje otišao na neko takvo putovanje - rekao je Božović u intervju za Kurir.

Veza doajena srpskog glumišta i njegove supruge otpočela je pre nekoliko godina na Zlatiboru u Centru za mršavljenje „Čigota“. Brak glumcu izgleda izuzetno prija jer je skoro potpuno doterao liniju i smanjio je piće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track