ŠTA JE DOČEKALA: Neda slavila finale, a onda joj rekli da je izgubila!
Foto: Printskrin

Kakva ispala

ŠTA JE DOČEKALA: Neda slavila finale, a onda joj rekli da je izgubila!

Stars -
Neda se nalazila na trećoj poziciji, pa su je voditelji prozvali na podijum kao jednu od finalista. Međutim, dok se radovala, usledio je šok i umesto nje je u finale ušao Nenad Okanović

Pevačica Neda Ukraden, koja je u polufinalnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato, ušla u kožu pop dive Madone, doživela je veliku neprijatnost kada su je voditelji posle glasanja publike i žirija proglasili jednom od finalista, a potom joj saopštili da nije ušla u finale.

Naime, od desetoro učesnika u finale i nagradu od 25.000 evra koja ide u humanitarne svrhe plasiralo se petoro. Posle glasanja žirija i publike Neda Ukraden, Ivan Jevtović, Elena Risteska, Katarina Bogićević i Nenad Okanović su imali isti broj glasova 15. U tom trenutku Neda se nalazila na trećoj poziciji, pa su je voditelji prozvali na podijum kao jednu od finalista.

Međutim, dok se radoval usledio je šok za Ukradenovu. Posle nekoliko sekundi kada su se voditelji izvinili i objasnili da umesto Nede u polufinale ide glumac Nenad Okanović, koji je imao više glasova publike i po pravilima produkcije našao se ispred pevačice.

Neda se sklonila sa scene veoma zbunjena i iako je zagrlila i čestitala Okanoviću, nije se pojavila kada se mlada Katarina Bogićević otpevala svoju pobedničku pesmu. Voditelji su se izvinili na svojoj brzopletosti i obrazložili da je reč o živoj emisiji.

U finale humanitarnog šoua plasirali su se Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović, Katarina Bogićević i Elena Ristesteska.

Ovde pogledajte kako se sve to odvijalo

http://www.youtube.com/watch?v=OiaOLTpvRww

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track