NIVES PROVOCIRA U DONJEM VEŠU: Nikome neću dopustiti da me razapne i zaustavi u pohodu na estradu!
Foto: Fejsbuk

Neprijatnost

NIVES PROVOCIRA U DONJEM VEŠU: Nikome neću dopustiti da me razapne i zaustavi u pohodu na estradu!

Stars -
Nikad ovo nisam doživela i ovakva proslava je jedno veliko uzbuđenje za mene, rekla je pevačica

Hrvatska pevačica Nives Celzijus doživela je veliku nepravdu od strane produkcije emisije "Tvoje lice zvuči poznato" koja se emituje i u Hrvatskoj.

Ona je za tu emisiju pripremila veoma zanimljiv nastup za numeru "Inferno" koji na kraju nije bio emitovan. Ipak, ovakav bojkot nju je samo podstakao da bude bolja. I ne samo to. Nives je za svoj rođendan održala prvi nastup u Zagrebu koji je prošao i više nego dobro.

"Mislim da ću od sada svake godine rođendan slaviti s mojom publikom. Nikad ovo nisam doživela i ovakva proslava je jedno veliko uzbuđenje za mene. Pitali su me šta ću sada kada sam ušla u Isusove godine, a ja sam im odgovorila da nikome neću dopustiti da me razapne i zaustavi u pohodu na estradu. Prava utakmica tek sad počinje", istakla je provokativna pevačica koja iz vikenda u vikend osvaja publiku u svim delovima Hrvatske, ali i Slovenije, te Bosne i Hercegovine.

Ona je uz provokativnu fotku napisala "Od silnih udvarača mene riba iznenadi i donese mi cveće na vrata. Hvala Martina, nadam se da ni ja tebe nisam razočarala outfitom... Sretan mi rođendan i najbolje da pređem na žene", napisala je.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track