SEKS-BOMBA: Sestra Tijane Dapčević gola na kalendaru

Tamara Todevska oduševila muški rod

SEKS-BOMBA: Sestra Tijane Dapčević gola na kalendaru

Stars -

Makedonskoj pevačici ukazana čast da se nađe u društvu najlepših i najuspešnijih žena sa tamošnje javne scene

Pevačica Tamara Todevska, mlađa sestra Tijane Dapčević, šokirala je javnost fotografijama na kojima je gola. Ona je skinula sve sa sebe zbog slikanja za kalendar za 2015. godinu jednog makedonskog proizvođača vode i sokova. Pored nje u kalendaru su još tri poznate devojke, a pre dve godine takva čast ukazana je i pevačici Karolini Gočevoj.

Ovim seksi fotkama Tamara je izazvala pometnju među muškim rodom, a svi su saglasni u oceni da nikada bolje nije izgledala. Iako niko nije očekivao da Tijaninu sestru vidi kao od majke rođenu, ona je pristala da se skine i pokaže savršenu liniju, zbog koje je mesecima bila na rigoroznoj dijeti i svakodnevno vežbala u teretani. Ipak, akcenat je stavljen na bujne grudi, koje su na fotografijama u prvom planu.

Pozvali smo Todevsku, kojoj je bilo drago što su njene seksi slike stigle i do Srbije. - Drago mi je da se ljudima u Srbiji sviđaju moje slike. To mi znači. Na fotkama se sve vidi, a u stvari se ništa ne vidi - izjavila je pevačica. Pozvali smo i Tijanu da nam prokomentariše sestrin izgled, ali ostala je nedostupna do zaključenja broja.

Mama Biljana ODUŠEVLJENA SAM FOTKAMA Tamaru je u nameri da se slika gola podržala mama Biljana: - Sviđaju mi se fotografije jer su profesionalno urađene, provokativne, ali nisu vulgarne. Za taj kalendar se svake godine slikaju najlepše i najzgodnije devojke Makedonije, ne može baš svako da dobije takvu ponudu. Tamara je imala moju apsolutnu podršku, kao i od cele porodice i verenika. Tačno je da je mnogo smršala, zaista se trudila. Imala je pomoć jednog salona, ali je i vežbala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja