PALA I BANJALUČKA ZEČICA: Neodoljiva Božana uhapšena sa Mimi Oro!
Foto: Facebook

Akcija suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji

PALA I BANJALUČKA ZEČICA: Neodoljiva Božana uhapšena sa Mimi Oro!

Stars -
Njeno ime, kao i ime starleta, pronađeno je među dokumentacijom koja je zaplenjena od najvećeg estradnog makroa Mihaila M.

Plejbojeva zečica Božana Vujinović iz Banjaluke (21), poznata i kao Božana Neodoljiva Neumoljiva, uhapšena je ovih dana zajedno sa starletom Mimi Oro i sa još nekoliko devojaka, u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji.

Njeno ime, kao i ime starleta, pronađeno je među dokumentacijom koja je zaplenjena od najvećeg estradnog makroa Mihaila M. Inače, Vujinović se pojavljuje u spotu „Noćna ptica“ Saše Kapora, bila je Plejbojeva mis leta 2013, a ujedno i srpska predstavnica na izboru Playboy Playmates of the Year Gala na Filipinima, gde je osvojila titulu mis seksi bodi.

http://www.youtube.com/watch?v=FAJAQiQhqFI

Podsetimo, Starleta Milica Živanović (23), poznata kao Mimi Oro, koja je nedavno uhapšena zbog prostitucije puštena je iz ženskog zatvora u Požarevcu na slobodu, pošto je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata Danila Nikolića na presudu sa kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track