I KOMŠIJE VOLE STARLETE: Ovo su hrvatske elitne prostitutke, seks skandal širi se regionom!
Foto: Shutterstock

Ko bi rekao

I KOMŠIJE VOLE STARLETE: Ovo su hrvatske elitne prostitutke, seks skandal širi se regionom!

Stars -
Pre nekoliko godina u Hrvatskoj je glavna tema svih medija bila vest o prekidu lanca elitne prostitucije, koji je organizovao srpski maser i fizioterapeut iz Zagreba Nebojša Perunović, zvani Pančo

Hrvatske elitne prostitutke ugošćavale su svoje klijente u ekskluzivnim hotelima i na jahtama na Jadranu. Među njihovim klijentima bili su sportisti, privrednici i bogati stranci koji su privatnim avionima dolazili u Hrvatsku kako bi imali seks sa devojkama.

Nakon hapšenja Milice Živanović, poznatije kao Mimi Oro, veliki deo medijskog prostora kod nas i u regionu ponovo su dobile “dame sumnjivog morala”, odnosno tekstovi o elitnoj prostituciji.

Pre nekoliko godina u Hrvatskoj je glavna tema svih medija bila vest o prekidu lanca elitne prostitucije, koji je organizovao srpski maser i fizioterapeut iz Zagreba Nebojša Perunović, zvani Pančo. Pored njega, nakon skandala 2011. godine uhapšene su i dve devojke.

On je klijentima, među kojima su bili političari, biznismeni i sportisti podvodio manekenke, pevačice, starlete.Sedište orgija bio je salon “Pančo sport klub”, smešten u zagrebačkom Domu sportova. Odatle se ovaj biznis proširio na Zagreb i okolinu, ali i potom i na celo primorje.

Mimi Oro, foto Marina Lopičić
Mimi Oro, foto Marina Lopičić

Klijenti ovih devojaka bili su bogati privrednici, sportisti, imućni stranci koji su privatnim avionima dolazili u Hrvatsku i odlazili na luksuzne jahte gde su imali seks sa devojkama.

Prema pisanju medija u Hrvatskoj, seks sa nekom od tih devojaka, u zavisnosti od dužine susreta, plaćali su od 500 do čak 3.500 evra. Jedna od starleta koja je radila za Perunovića tvrdila je da je jedan od klijenata bio i čuveni košarkaš Toni Kukoč, koji je za seks platio 500 evra. Kako je tada pisala hrvatska štampa, oni su seksualni odnos imali u jednom hotelu u Poreču.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Na kraju, epilog suđenja bio je da je Nebojša Perunović Pančo dobio dve godine zatvora, a uslovno pet, dok je jedna od devojaka Sara Sikirić osuđena na šest meseci zatvora. Sara je braneći se pred sudom, govorila da se prostitucijom bavila jer joj je bio potreban novac, pošto se školuje na privatnom fakultetu koji sama plaća.

Pored slučaja vezanog za Perunovića, veliki skandal je ispao i kada je zagrebačka manekenka Izabela D, koja je i sama bila deo lanca elitne prostutucije, objavila knjigu "Seks skandal" u kojoj se pojavljuju estradni menadžeri, uspešni biznismeni i ostala ugledna imena splitskog i zagrebačkog džet-seta.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

"Oni su podvodili devojke sa estrade i imali odnose sa njima za novac. Izabela objašnjava kako je pola poslova na estradi zapravo samo paravan za prostituciju. Manekenkama i polupevaljkama je osnovna delatnost "hleb sa sedam kora". Je.u se za lovu u mraku", piše u knjizi.

Ona je opisala i aferu bogataša i političara kojeg je nazvala Loknica i njegove, jedne u nizu ljubavnica, Snejki.Preko noći je postala vrlo poznata preduzetnica čije se ime stalno povlači u novinama iako niko ne zna čime se tačno bavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track