PROPALI BRAKOVI, UVREĐENE MLADE I MLADOŽENJE: Srbija se tresla od ovih razvoda u 2014!
Foto: Damir Dervišagić

Pukle ljubavi

PROPALI BRAKOVI, UVREĐENE MLADE I MLADOŽENJE: Srbija se tresla od ovih razvoda u 2014!

Stars -
Ovo su razvodi koji su obeležili godinu koja je na izmaku

Razvodi su prštali u 2014. godini, a vesti o propalim ljubavima i neuspelim brakovima i dalje nas šokiraju.

Ovo su razvodi koji su obeležili godinu na izmaku i o kojima se najviše pisalo...

Emilija i Kežman su 2012. godine javno priznali da već dve godine ne žive zajedno i da je njihov brak u krizi, što je kasnije i potvrđeno podnošenjem zahteva za razvod braka. Nakon što se razišao sa Emilijom, Mateja je uplovio u ljubavnu vezu sa Marijom Perković, koja je ostala u drugom stanju, a pre godinu dana na svet je donela malog Filimona. Međutim, u avgustu ove godine Mateja je ostavio i Mariju.

Snežana Dakić i Vladimir Mikić

Posle 9 godina zajedničkog života, Snežana Dakić i Vladimir Mikić razveli su se u julu ove godine. Kao razlog kraha, naveli su sve češće nesuglasice, međutim u pitanju je bila Vladimirova preljube s 25-godišnjom devojkom koja je zaposlena u njegovoj kompaniji. Par iz deveogodišnjeg braka ima ćerku Lauru.

Par je bio u braku 5 godina, a razveo se u martu ove godine. Starateljstvo nad sinom Lavom pripalo je manekenki, a pored alimentacije koju je dobila u iznosu od 3.000 evra, Bojani je pripao i stan od 120 kvadrata u kom živi sa sinom.

Priče o razvodu para krenule su krajem 2011. godine. Usledilo je pomirenje, a onda i definitivni razlaz. Nakon rastanka Vladimir je bio u vezi sa manekenkom Dejanom Živković, dok se Bojana navodno pomirila sa Branisalavom Đurđevićem, zbog kog se i rastala od golmana.

Razlog razvoda sa Vladimirom upravo je njena romansa sa Branislavom, koju je Stojković otkrio. Golman je pak o tome pričao, a na društvenim mrežama pojavila se pesma sa sadržajem koji jasno optužuje Bojanu za neveru.

Bora Đorđević razveo se od 28 godina mlađe supruge Aleksandre u aprilu ove godine nakon četiri godine braka. Bora i Aleksandra upoznali su se 2007. godine u Americi, gde je ona živela, a on bio na turneji. Odmah mu je osvojila srce, ali je njihova ljubav bila turbulentna. Nekoliko puta su raskidali. Tokom jednog prekida on je započeo vezu sa izvesnom Kaćom, s kojom je bio dva meseca, ali kad je Aleksandra došla u Srbiju, on ju je ostavio i vratio se ženi s kojom se venčao 2009. godine.

Hrvatska glumica Lucija Šerbedžija i glumac i reditelj Filip Gajić razveli su se u julu ove godine nakon osam godina braka. Par iz braka ima dvoje dece. Gajić je povodom razvoda izjavio: "Tajno smo se venčali u maslinjaku, tako smo se i rastali".

Voditeljka i glumac iako nisu bili venčani, živeli su zajedno sedam godina, a iz ove vanbračne zajednice imaju sina Lazara. Miljkovićeva se u septembru ove godine iselila iz njihovog zajedničkog stana zbog sve češćih nesuglasica. Bivši partneri lako su se dogovorili i o starateljstvu nad njihovim sinom Lazarom, koji živi sa Natašom, a koga može da viđa kada poželi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja