(FOTO) E, OVO JOŠ NIJE BILO: Jovana Joksimović u emisiji ugostila muža i dete!
Foto: Printscreen Pink

Porodični nastup

(FOTO) E, OVO JOŠ NIJE BILO: Jovana Joksimović u emisiji ugostila muža i dete!

Stars -
Jutarnji program Pink televizije danas je imao nesvakidašnje izdanje jer je voditeljka u goste dovela svog supruga i malo dete
1 / 11 Foto: Printskrin

Voditeljka TV Pink Jovana Joksimović, inače supruga pevača Željka Joksimovića, jutros je u jutarnjem programu te televizije ugostila muža i dete!

Njen i Željkov osmomesečni sin Kosta, obučen u odelce Deda Mraza, u studiju je napravio pravi haos dok je mama s tatom razgovarala o njegovoj muzičkoj karijeri i predstojećim nastupima.

Kosta je mami izgužvao sve "voditeljske" papire na šta mu je ona u šali rekla da slobodno nastavi jer mami to ne treba. Mališan, koji je bio u centru pažnju, neprekino je ručicama lupao po stolu pa je tata Željko to ovako prokomentarisao: "Inače, voli da svira bubnjeve".

Mama i tata Joksimović u jednom trenutku su pomenuli i Kostinu seku odnosno Željkovu ćerku Minu (19) komentarišući da je ona otputovala van zemlje kao i da je seka već velika. Jovana je gostovanje svoje porodice u emisije završila obraćajući se Kosti: A ti sad dođi kod mame!, posle čega ga je uzela u ruke.

Deo emisije u kojoj su gostovali muški Joksimovići bila je opuštena, ali i nesvakidašnja.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track