CECA PORUČILA BUDUĆOJ SNAJKI: Mala, diraj šta hoćeš, samo se ne useljavaj
Foto: Printskrin

ŠALJIVA PORUKA

CECA PORUČILA BUDUĆOJ SNAJKI: Mala, diraj šta hoćeš, samo se ne useljavaj

Stars -
Pevačica se izjasnila povodom želje njenih kolega da uskoro postane svekrva, pa je tom prilikom imala i šaljivu poruku za buduću suprugu svog sina

Svetlana Ceca Ražnatović je od kolege Ace Pejović dobila zanimljivu želju da u ovoj godini postane svekrva, ali ona je tom prilikom imala šaljivu poruku za buduću snajku.

Naime, njen zadatak je bio da napiše tri novogodišnje odluke za 2015. godinu, a umesto nje su to uradili Andrija Milošević, Aco Pejović i Andrija Milošević.

Kada su pročitali odluku da postane svekrva koju je umesto napisao Aco, on je čak i objasnio kako je zamišlja u toj ulozi.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Jedva čekam da je vidim u toj funkciji. Tačno je zamišljam kao džangrizavu babu, ono "mala, ne diraj to!"", našalio se Aco, a Ceca je nakon toga kroz smeh poručila: "Mala, diraj šta hoćeš, samo se ne useljavaj".

Ostale dve odluke bile su: "Kupiću traktor", što je napisao Andrija Milošević i "Postaću baba" što je u pevačicino ime napisao Željko Vasić.

Ceca se pre čitanja odluka ogradila da ovo nije ona napisala, a ove odluke izazvale su smeh svih u studiju.

"Da se razumemo, umesto mene su pisali Željko, Andrija i Aca. Kad sam pročitala, kad nisam šlogirala", rekla je pevačica u emisiji "Magazin IN"

Pevačica je dodala i to da joj je sin najveći kritičar što se njenog stajlinga tiče.

"Ne sviđa mi se tvoj stajling, previše je seksi", rekao joj je Veljko na snimanju jedne emisije, a ona mu je odgovorila: "Mladiću, nemaš pojma".

Na kraju emisije su zaigrali kolce:

http://www.youtube.com/watch?v=VRyq6oKMgEY

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track