Lexington bend za Božić promoviše novu pesmu

Cveće

Lexington bend za Božić promoviše novu pesmu

Stars -
Postoji verovanje da ćeš cele godine raditi ono što radiš na Božić. Zato smo i odabrali ovaj datum za premijeru, kaže Bojan

Momci iz "Leksington benda“ nastavljaju da svojom muzikom mire ukuse na Balkanu pa su tako snimili pesmu "Cveće“ koja muzički podseća na velike hitove iz zlatnog doba popa na prostoru bivše Jugoslavije.

"Svi koji su čuli pesmu rekli su nam da im budi nostalgiju na neko zlatno doba kada se mnogo lepše živelo na ovim prostorima. To nam je dalo inspiraciju, pa smo kadrove za spot snimili u Ljubljani i Beogradu, dok je pesma svoja premijerna izvođenja već imala na našim nastupima u Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori. Želja nam je da svojom muzikom izbrišemo sve granice, a po reakciji publike rekli bismo da nam to zasad dobro ide", rekao je ovim povodom Bojan Vasković.

On je objavio da će pesma za koju je muziku i tekst radio Bane Opačić, a aranžman Alek Aleksov i Dule Alagić premijerno biti emitovana na pravoslavni Božić.

"Postoji verovanje da ćeš cele godine raditi ono što radiš na Božić. Nadamo se da će tako i biti te da ćemo cele 2015. širiti lepe emocije, pozitivnu energiju i publici pružati samo najkvalitetniju muziku. Zato smo i odabrali ovaj datum za premijeru", zaključio je Vasković.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track