Lukas i Bora Čorba u Čačku za Srpsku novu godinu!
Foto: Marina Lopičić

Fešta

Lukas i Bora Čorba u Čačku za Srpsku novu godinu!

Stars -
Prema rečima Velimira Ilića, do ponoći će žitelje grada na Moravi i posetioce koji odluče da dođu iz susednih gradova zabavljati Aca Lukas, nakon čega će nastupiti trubači

Čačane koji budu odlučili da srpsku Novu godinu dočekaju na gradskom trgu zabavljaće Aca Lukas, Bora Đorđević i trubači, potvrdio je ministar bez portfelja Velimir Ilić.

Prema njegovim rečima, do ponoći će žitelje grada na Moravi i posetioce koji odluče da dođu iz susednih gradova zabavljati Aca Lukas, nakon čega će nastupiti trubači.

"Posle toga će uslediti nastup Bore Đorđevića, a privrednici iz Čačka će finansirati postavljanje bine", naveo je Ilić i dodao da će privrednici platiti i spremanje vola na ražnju i kuvanu rakiju.

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević kaže da se danas veoma obradovao pozivu Velimira Ilića koji mu je ponudio da nastupa u svom rodnom gradu.

"Daću sve od sebe da to bude lud i nezaboravan provod, bio sam bolestan, sad mi je bolje i današnja ponuda mi je došla kao kec na desetku", rekao je Đorđević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja