VESNA RIVAS BRENI GLEDALA U KARTE: Njen neprijatelj je u inostranstvu i odatle baca crnu magiju!
Foto: Dragan Kadic

Žrtva vradžbine

VESNA RIVAS BRENI GLEDALA U KARTE: Njen neprijatelj je u inostranstvu i odatle baca crnu magiju!

Stars -
Crna magija je skup jakih negativnih molitivi, a Brena ima dežurnog neprijatelja. To je neko ko se trenutno nalazi u inostranstvu i odatle deluje na nju, uverena je folkerka

Pošto je Lepa Brena nedavno opet pala i polomila ruku, estrada se ujedinila pri mišljenju da je na nju bačena crna magija

"Brena ne bi sebe izložila javnom životu da nema snažne zaštite, i sa verske, a i sa magijske strane. Ranije se susretala i sa Baba Vangom, koja ju je upozoravala i sve što joj je rekla tada se obistinilo. Međutim, ovo nije samo udar na Brenu, već i na Sašu Popovića. Crna magija je skup jakih negativnih molitivi, a Brena ima dežurnog neprijatelja. To je neko ko se trenutno nalazi u inostranstvu i odatle deluje na nju", uverena je Vesna Rivas.Vesna Rivas, kako kaže, u kartama Breni predviđa još povreda, ali i poslovnih uspeha.

Podsetimo, i Milan Tarot je je rekao da je folkerka žrtva vradžbina i upozorava je da hitno mora da nešto preduzme, da posle ne bude kasno. "Kao što sam rekao, Lepa Brena je pod crnom magijom koju joj je napravila koleginica i nema još mnogo vremena za skidanje. Magija je sve jača", istakao je čarobnjak.

Podsetimo, Lepa Brena je odmah posle Nove godine pala na Zlatiboru i slomila ruku u laktu. Pevačica je i letos, dok je boravila s porodicom, slomila obe ruke u Hrvatskoj posle koje je morala da ide na operaciju.

Presonline

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track