GLUMICA U HITNOJ: Aleksandri se lice potpuno deformisalo!
Foto: Kurir

Preplakala celi dan

GLUMICA U HITNOJ: Aleksandri se lice potpuno deformisalo!

Stars -
Tokom noći mi je u uhu izrastao toliki čir da mi je potpuno zatvorio ušnu školjku, tako da ništa ne čujem, deformisala mi se desna strana glave, ne mogu da mrdam vilicom i sve jako, jako boli

Glumica Aleksandra Janković ima zdravstvenih problema zbog kojih je ceo dan preplakala. Naime, glumici se pojavio čir u uhu, koji joj je potpuno zatvorio ušnu školjku i zbog toga joj se deformisala desna strana glave. Jankovićeva je ceo dan provela u Hitnoj pomoći, gde su pokušali da joj pomognu, a zatim je pustili na kućno lečenje.

Sve detalje je podelila sa prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk i zamolila da joj se javi neko ko zna kako da se što pre izleči."Ja sam dan provela na ORL. Tokom noći mi je u uhu izrastao toliki čir da mi je potpuno zatvorio ušnu školjku, tako da ništa ne čujem, deformisala mi se desna strana glave, ne mogu da mrdam vilicom i sve jako, jako boli. Prilično sam se uplašila i preplakala pola dana. Išao je moj drug sa mnom i to je ono najlepše u svemu. Ako neko ima slično iskustvo sa ovim, rado bih čula. Temperatura je 37,6", napisala je glumica na pomenutoj društvenoj mreži.

"Aleksandra je zaista bila u šoku i nije verovala šta ju je snašlo. Nada se da će joj se taj čir ubrzo povući i da će moći normalno da funkcioniše. Trenutno je u svom domu, iz kojeg izlazi samo ako je neophodno", rekao je izvor blizak glumici.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track