Kneza sponzoriše nova devojka

Pevač ne brine o učešću na Evrosongu

Kneza sponzoriše nova devojka

Stars -
Tatjana Tat će finansirati pesmu kojom će Nenad Knežević predstavljati Crnu Goru u Beču, a iskeširaće novac i za promotivnu kampanju

Učešće i deo kampanje Nenada Kneževića Kneza, koji će predstavljati Crnu Goru na Pesmi Evrovizije u Beču, kako saznajemo, finansiraće njegova devojka Tatjana Tat.Ona se bavi distribucijom čokolade na francuskom i belgijskom tržištu i preuzela je na sebe obavezu da svom dragom pronađe i plati pesmu renomiranih autora iz te dve zemlje.- Knez je već nekoliko puta boravio u Parizu i Briselu. Pre novogodišnjih praznika imao je sastanke s francuskim i belgijskim muzičarima radi potencijalne saradnje na pesmi s kojom bi se predstavio u Beču na najvećem evropskom muzičkom takmičenju - kaže izvor Kurira blizak pevaču i dodaje:- Pored profesionalnih obaveza, Nenad je imao slobodnog vremena za uživanje u tim dvema prestonicama. Posetio je bajkerski skup u Briselu i parlament, a organizaciju obilaska znamenitosti Pariza, poput Monmartra, kabarea „Mulen ruž“ i versajskog dvorca poverio je svojoj devojci, koja živi tamo. Tatjana mu je pomogla da održi sastanke s bitnim ljudima muzičke industrije.

Tatjana živi u Parizu i pokazala mu je sve znamenitosti grada... Knez ispod Ajfelove kule
Tatjana živi u Parizu i pokazala mu je sve znamenitosti grada... Knez ispod Ajfelove kule

Put i učešće na Evroviziji finansira televizija koja šalje izvođača, ali zbog krize troškovi reklamiranja i promocije padaju na teret pevača. Knezu će oko ovog dela pomoći Tatjana. Podsetimo, kad je Marija Šerifović pobedila na takmičenju u Helsinkiju, uloženo je oko pola miliona evra.Naša saznanja potvrdili su u pevačevom PR timu.- Za mesec dana ćemo objaviti ko su autori pesme. Pregovara se s nekoliko kompozitora iz regiona i Evrope. Knez je posetio Pariz nekoliko puta, što privatno, što poslovno. Tatjana mu je velika podrška jer mu pomaže svojim kontaktima i savetima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track