SPEKTAKL ZA SRPSKU NOVU: Ceca peva celu noć, stižu fanovi sa svih strana
Foto: Damir Dervisagic

Novi Sad slavi

SPEKTAKL ZA SRPSKU NOVU: Ceca peva celu noć, stižu fanovi sa svih strana

Stars -
Očekuje se da će Trg slobode biti pun kao nikad do sada. Cecini fanovi, kako se najavljuje, stižu iz cele Srbije, Republike Srpske, BiH, Crne Gore, Slovenije, Makedonije

U novu, pravoslavnu 2015. godinu, po julijanskom kalendaru, Novosađane ali i svi njihovi gosti će tačno pola sata pre ponoći zapevati uz najveću srpsku folk zvezdu daanašnjice, Svetlanu Cecu Ražnatović.

Očekuje se da će Trg slobode biti pun kao nikad do sada. Cecini fanovi, kako se najavljuje, stižu iz cele Srbije, Republike Srpske, BiH, Crne Gore, Slovenije, Makedonije...

"S obzirom na to da je interesovanje ogromno, molimo sve posetioce da na vreme dođu na Trg slobode", poručuju iz Gradske uprave, koja treći put zaredom organizuje doček Nove godine.

Program na Trgu, inače, počinje u 21 čas nastupom novosadske grupe "Big tajm". Oko 22.30 će se zaoriti trube članova orkestra Dejana Jevđića, prošlogodišnjeg pobednika Sabora u Guči, posle čega će na binu izaći i Ceca.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Pre i za vreme programa, na trgu će biti angažovana redarska služba. Sve koji se spremaju da dođu podsećamo da će, kao i uvek u ovakvim prilikama, biti zabranjeno unošenje bilo koje vrste hladnog ili vatrenog oružja, pirotehničkih sredstava, napitaka u metalnoj i staklenoj ambalaži i bilo čega drugog što može da ugrozi bezbednost publike", kaže Nada Kobac, savetnik gradonačelnika.

Prelazak iz stare u novu godinu, po julijanskom kalendaru, tačno u ponoć biće obeležen i velikim vatrometom. Ceca će nastaviti da peva i posle ponoći, a do kada, zavisiće od raspoloženja publike.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Organizovanje zajedničkog dočeka pravoslavne Nove godine na Trgu slobode je, da podsetimo, ustanovljeno uoči nove 2013. Ona je dočekana uz "Garavi sokak", "Apsolutno romantično" i "Amajliju".

Za doček 2014. su Novosađanima i njihovim gostima su pevali Željko Joksimović, Nataša Bekvalac, Jelena Tomašević i Nikola Rokvić.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track