SREĆNI: Naslednica Tipsarevića prohodala u Dubaiju!

Kreatorka i teniser porodično u Emiratima

SREĆNI: Naslednica Tipsarevića prohodala u Dubaiju!

Stars -
Mnogo joj je zanimljivo da trči, pa i mi jurimo za njom. Veoma je radoznala, sve voli da vidi, kaže Biljana

Supružnici Biljana i Janko Tipsarević nedavno su se vratili s prvog zajedničkog odmora, koji su sa svojom dvanaestomesečnom ćerkom Emili proveli u Dubaiju, gde su s društvom uživali u provodu.- Bili smo s prijateljima, jer nam je nakon uzbudljive godine prijalo da se opustimo i odmorimo. Svakako da je ovaj odmor bio lepši i zanimljiviji u odnosu na prethodne, jer je Emili bila s nama - rekla je za novi broj magazina Stori kreatorka, dok njen suprug, uspešni teniser Janko Tipsarević otkriva da je njihova mezimica na odmoru u Arapskim Emiratima napravila prve korake.

- Prohodala je i sada je nezaustavljiva, štaviše mnogo joj je zanimljivo da trči pa i mi non-stop jurimo za njom. Veoma je radoznala, sve voli da vidi i dotakne. Uživala je u Dubaiju igrajući se u pesku i upoznajući svet oko sebe. Aerodromi i avioni posebno su joj zanimljivi - govori Biljana, otkrivajući i koje su prve reči njene ćerkice Emili, ali i na koga fizički liči.

Odmah po povratku s porodičnog odmora bračni par Tipsarević je počeo pripreme za veliku proslavu kojom će obeležiti prvi rođendan svoje ćerkice, koja je rođena 17. januara prošle godine.Ceo tekst možete pročitati u novom broju magazina Stori.(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track