Marina Kotevski za Stori: Bila sam u Parizu tokom terorističkog napada!

S dečkom preživela traumu

Marina Kotevski za Stori: Bila sam u Parizu tokom terorističkog napada!

Stars -
Na Jelisejskim poljima zatekla nas je vest o tragediji. Praznično raspoloženje zamenila je tuga. Moja porodica je bila veoma zabrinuta. Laknulo im je kad su čuli da sam dobro

Voditeljka Marina Kotevski i njen dečko Aleksandar Mandić zatekli su se na Božić u Parizu nedaleko od mesta terorističkog napada na redakciju lista Šarli ebdo.Poznati par je u gradu ljubavi, mode i umetnosti proveo novogodišnje praznike, a 7. januara u večernjim satima imao je povratni let za Beograd. Međutim, umesto da poslednji dan svog odmora provedu u romantičnoj atmosferi kao i prethodnih dana, oni su sa ovog putovanja poneli traumu.- Na Jelisejskim poljima zatekla nas je vest o užasnoj tragediji. U prvi mah od šoka nismo mogli da poverujemo šta se zbilo nedaleko od nas i tada zaista nisam ni pomislila na sopstvenu bezbednost. Razmišljala sam isključivo o stradalima, razmerama ovakve tragedije, bolu koji je prouzrokovala i nesagledivim posledicama koje će ostaviti - ispričala je Marina za najnoviji broj magazina Stori.

U Storiju najtačniji godišnji horoskop na 32 strane
U Storiju najtačniji godišnji horoskop na 32 strane

- Među žiteljima grada, ali i turistima zavladala je neverica, a dotadašnju euforiju i praznično raspoloženje zamenili su tuga, napetost i očaj. Ceo taj dan proveli smo na ulicama Pariza, u samom srcu grada, pokušavajući da dođemo do što više informacija, a potom i da odgovorimo na telefonske pozive. Članovi moje porodice bili su veoma zabrinuti, naročito zbog toga što se u prvi mah nisam javljala na telefon. Svima je laknulo kad su čuli da smo dobro - zaključuje voditeljka.Na putu ka aerodromu „Šarl de Gol“ Marina i njen dečko su prošli pojačane kontrole, a ceo tekst možete pročitati u Storiju.(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track