Najnovije vesti

OTAC FUDBALERA KUMOVAO RASKIDU: Sorajin Stefan umalo oženio Sandru Obradović?!
Foto: Damir Dervišagić I Aleksandar Jovanović Cile

Zavodnik

OTAC FUDBALERA KUMOVAO RASKIDU: Sorajin Stefan umalo oženio Sandru Obradović?!

Stars
Stefan Mihajlović je pre godinu bio u ozbiljnoj vezi sa Sandrom Obradović, ali je njegov otac Radmilo odlučio da mu postavi uslov - ili da se vrati na "pravi put" ili da zaboravi na lagodan život, pa mu je ukinuo sve privilegije

Fudbaler Stefan Mihajlović, koji je široj javnosti postao poznat nedavno, kada se u javnosti saznalo za njegov ljubavni trougao sa Sorajom Vučelić i Katarinom Živković, zabavljao se pre više od godinu dana sa Sandrom Obradović!

Tako je ovoj grupi lepotica pridodata još jedna, i to ne bilo kakva. Dokaz da se bivša farmerka razlikuje od svojih nasledica jeste i haos kroz koji je fudbaler morao da prođe sa roditeljima, koji su stali na put njihovoj ljubavi.Kako je ispričao Stefanov prijatelj, a koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti, fudbalerov otac, legendarni Radmilo Mihajlović se šokirao kada je saznao s kim mu se naslednik zabavlja, i uveo mu sankcije!

Katarina Živković
Katarina Živković

"Radmilo je sve uložio u svog sina. Izveo ga je na pravi put, školovao, posvetio mu se u potpunosti, i očekivao je, kada za to dođe vreme, da će Stefan izabrati devojku kakva mu priliči. Kojoj su usađene prave patrijarhalne vrednosti i koja je posvećena školi i i obrazovanju. A onda se desi situacija da sa strane sazna da Stefan već neko vreme uživa sa Sandrom i da je veza krenula i više nego ozbiljno. Prvo se sa ženom posavetovao šta da radi, a onda je odlučio je da mu postavi uslov - ili da se vrati na "pravi put" ili da zaboravi na lagodan život.Pošto je Stefan sam po sebi ponekad vrlo buntovan, odlučio je da se usprotivi svom ocu, pa mu je Radmilo istog trenutka oduzeo ključeve od auta i mobilni telefon. Pošto fudbaler nije popuštao, tata mu je oduzeo i bankovne kartice", objašnjava prijatelj fudbalera, međutim, dodaje da ove mere nisu urodile plodom, i da je manekenka na kraju šutnula dečka.

Soraja
Soraja

"Sandra je bila šokirana kada joj se Stefan javio posle nekoliko dana i rekao joj da je imao probleme sa roditeljima. Nije mogla da veruje da je ona bila uzrok svega, i rekla je da u takvoj španskoj seriji ne želi da živi i da je to ne zanima. Njoj treba jak, normalan i stabilan dečko, a ne neko ko će da zavisi od roditelja, pa je umesto on nju, ona njega šutnula", završava izvor.

"Od koga ste to čuli? Ko zna ko će se sve pojaviti u mom ljubavnom životu, i sa kim će me spojiti. Nisam ja iz tih priča, ja tražim domaćicu", rekao nam je sportista. Do Sandrinog komentara nismo došli.

Sandru i Stefana upoznao drug!Kako to obično biva, i u ovo dvoje mladih se upoznalo preko zajedničkog prijatelja. Iako se dugo godina i Sandra i Stefan druže sa njim, sasvim slučajno su se spojili prilikom jednog izlaska. Smeškanje na početku se ubrzo pretvorilo u opušteno ćaskanje, koje je kulminiralo nabacivanjem, romantičnim plesom, a posle fajronta odlaskom u nepoznatom pravcu. Zajednički drug se te, prve i sudbonosne večeri, vratio sam u svoj stan, dok su fubaler i manekenka imali dosta tema za razgovor.

Sandra Obradović
Sandra Obradović

(Alo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...