NADA OBRIĆ IZ ISKUSTVA: Nikome ne bih preporučila da se razvede
Foto: Printskrin

Iskrena

NADA OBRIĆ IZ ISKUSTVA: Nikome ne bih preporučila da se razvede

Stars -
U životu samo žalim bolesne i nemoćne ljude, a mlade i sposobne uopšte ne žalim. Odlazila sam i ja, uzela život u svoje ruke ali nikad nisam rekla "Jadna ja", rekla je pevačica

Nada Obrić govorila je o tome da u životu žali samo bolesne i nemoćne ljude, ali se osvrnula i na svoj razvod koji je bio jedan od težih trenutaka u njenom životu.

"U životu samo žalim bolesne i nemoćne ljude, a mlade i sposobne uopšte ne žalim. Odlazila sam i ja, uzela život u svoje ruke ali nikad nisam rekla "Jadna ja"", rekla je pevačica a onda se prisetila i trenutaka kada se spakuju koferi i ode.

"Jednastovno, uzela sam život u svoje ruke, spakovala kofere i otišla. Nikome ne bih preporučila da se razvede, ali sve dok neko ne trpi. Ja dugo u glavi pakujem kofere, ali kada ih stvarno spakujem to je kraj, nema povratka", rekla je Nada.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

U ovaj razgovor ubacila se i Izvorinka Milošević koja je pokazala kako ona gleda na razvod i kada je za nju vreme da se "spakuju koferi".

"Ja lično nikada ne odustajem. Ako sam te zavolela i ako sam sa tobom i ako postoji mali promil da uspemo, ja ne odustajem do poslednjeg atoma. Pakovanje kofera olako opisuje i nas same, to znači da ko lako spakuje kofere lako i raspakuje na drugom mestu", rekla je Izvorinka i dodala da devojke na selu i devojke u gradu imaju druge poglede na brak.

"U gradu devojke razvod prihvataju olako dok će u selu devojke da ginu za svog muža. Istrpeće sve, ali neće odustati. Svaka čast gradu, ali glasam za selo", zaključila je pevačica u emisiji "Magazin IN".

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track