DIVLJAO, SAD SE KAJE: Kalinić hteo da uđe u šok-sobu putnika, preti mu 4 godine robije!
Foto: Dragan Kadic

Priznao krivicu

DIVLJAO, SAD SE KAJE: Kalinić hteo da uđe u šok-sobu putnika, preti mu 4 godine robije!

Stars -
Posle bahate vožnje, usled koje je izazvao tešku saobraćajnu nesreću, Kalinić je u bolnici zapomagao

Voditelj Milan Kalinić (42), glumac i voditelj TV Pink naleteo je svojim džipom "lend rover" na "suzuki" u kojem je bilo četvoro državljana Mađarske.

Kalinić je na licu mesta priznao da je loše procenio klizav put i da je kriv za udes. On je poželeo da sazna kako su mađarski državljani, pa je u toku večeri bio u kruševačkoj bolnici i interesovao se za stanje povređenih.

Posle bahate vožnje, usled koje je izazvao tešku saobraćajnu nesreću, Kalinić je u bolnici zapomagao.

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović navodi za Kurir da je će, ukoliko se utvrdi da je izazvao sudar, Kalinić biti oglašen krivim za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja iz nehata.

- Nehatom izazvana nesreća u kojoj su putnici zadobili teške povrede predviđena kazna je do četiri godine zatvora. U ovom slučaju umesto zatvorske kazne sud može da izrekne i novčanu kaznu, kao i da Kaliniću oduzme dozvolu u periodu od šest meseci do pet godina - navodi sagovornik.

Foto Dragan Kadić

Podsetimo, Kalinić je izazvao tešku saobraćajnu nesreću kada se sudario sa mađarskim državljanima koji su teže povređeni. On se vraćao sa Kopaonika, a udes se dogodio kod sela Dupci, na putu ka Jošaničkoj banji.

Voditelj „Pinkovih zvezda“ je svojim džipom „landrover“, u kome su bili i njegova supruga i dvoje dece, zbog neprilagođene brzine izleteo iz krivine i u suprotnoj traci udario u automobil sa četiri putnika. Muž i žena, koji su sedeli na mestu vozača i suvozača, zadobili su povrede unutrašnjih organa, muškarac je povredio glavu, a žena se žalila na bol u stomaku. Njihova snaja lakše je povređena, a sin se ugruvao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track