MAĐARICA KATALIN O NESREĆI: Bilo je strašno kada nas je udario Kalinićev džip!
Foto: Kurir, Dragan Kadic

Voditelj naleteo na njihovo vozilo

MAĐARICA KATALIN O NESREĆI: Bilo je strašno kada nas je udario Kalinićev džip!

Stars -
U autu su bili moj prijatelj, koji je vozio, sin i njegova devojka. Bilo je strašno kada nas je udario taj džip, rekla je Katalin

Katalin Nađi (47), državljanka Mađarske koja je teže povređena u nedelju, kada je na "suzuki" u kojem se nalazila sa još troje saputnika džipom "landrover" naleteo TV voditelj Milan Kalinić, napustila je u utorak oko 14.30 kruševačku bolnicu i otputovala kući.

"U autu su bili moj prijatelj, koji je vozio, sin i njegova devojka. Bilo je strašno kada nas je udario taj džip", uspela je, uz pomoć ćerke koja loše govori engleski, da kaže Katalin.Posle konsultacija s prijateljima koji su došli po nju odbila je da govori o detaljima nesreće. Njoj je u sudaru polomljena podlaktica desne ruke i ima ogromnu posekotinu i modricu iznad levog oka.

"Zadržana je u bolnici na posmatranju jer su prilikom pregleda na ultrazvuku lekari posumnjali na unutrašnje povrede u predelu stomaka. Srećom, nije bilo ništa ozbiljnije. Njen prijatelj Ferenc G. je u nedelju uveče prebačen u Beograd. On ima samo jedan bubreg, koji je krvario, pa je preventivno prosleđen u Klinički centar" rekao je sagovornik.

Svi državljani Mađarske na čiji auto je svojim džipom naleteo Milan Kalinić su iz gradića Orošhaza, u blizini granice sa Rumunijom. U nedelju su pošli na kraći, porodični odmor na Kopaonik.

"Kalinić je u nedelju po podne nekoliko sati proveo u bolnici. Pokušao je da uđe na intenzivnu negu kako bi video u kakvom su zdravstvenom stanju povređeni Mađari. Kada mu je objašnjeno da ne može da uđe u šok-sobu malo se smirio, a kada je čuo da će muškarac biti transportovan u Beograd, ozbiljno se zabrinuo", rekao je sagovornik.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track